Szélvédőcsere XXI. kerület

Szélvédőcsere XXI. kerület

Néhány órán belül elvégzett szélvédős mester kiszállással XXI. kerület  régiójában akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere XXI. kerület

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg kivétele után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen sikerült kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezáltal megelőzve az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere XXI. kerület

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről beszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere XXI. kerület

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere XXI. kerület – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás XXI. kerület: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás XXI. kerület
 • Szélvédő polírozás XXI. kerület: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás XXI. kerület
 • Szélvédő gravírozás XXI. kerület: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás XXI. kerület
 • Nanobevonat XXI. kerület: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat XXI. kerület

Ha a szélvédőrepedés javítás XXI. kerület vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: sérült szélvédőüveg csere XXI. kerület

Ne feledje, autó szélvédőcsere XXI. kerület területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.