Szélvédőcsere X. kerület

Szélvédőcsere X. kerület

Akár azonnali nano bevonat autószélvédőre X. kerület  környékén akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere X. kerület

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült autóüveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi szélvédő kiszerelése után következhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezáltal kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ekkor még nem lehet menni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere X. kerület

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere X. kerület

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a megfelelő állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere X. kerület – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás X. kerület: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás X. kerület
 • Szélvédő polírozás X. kerület: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás X. kerület
 • Szélvédő gravírozás X. kerület: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás X. kerület
 • Nanobevonat X. kerület: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat X. kerület

Ha az autóüveg javítás X. kerület területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő javítása háznál X. kerület

Ne feledje, autó szélvédőcsere X. kerület területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.