Szélvédőcsere VI. kerület

Szélvédőcsere VI. kerület

Akár azonnali oldalablak üveg javítás VI. kerület területén akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere VI. kerület

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kavicsfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott szélvédőt egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő kivétele után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezáltal megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere VI. kerület

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere VI. kerület

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a megfelelő állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere VI. kerület – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás VI. kerület: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás VI. kerület
 • Szélvédő polírozás VI. kerület: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás VI. kerület
 • Szélvédő gravírozás VI. kerület: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás VI. kerület
 • Nano szélvédőbevonat VI. kerület: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat VI. kerület

Ha az autóüveg javítás VI. kerület övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javítás háznál VI. kerület

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere VI. kerület területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.