Szélvédőcsere Soroksári út

Szélvédőcsere Soroksári út

Néhány órán belül elvégzett akciós autóüveg beépítés Soroksári út  övezetében akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Soroksári út

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, bármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezáltal megakadályozva az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Soroksári út

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Soroksári út

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotban lévő gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Soroksári út – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Soroksári út: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Soroksári út
 • Szélvédő polírozás Soroksári út: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Soroksári út
 • Szélvédő gravírozás Soroksári út: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Soroksári út
 • Nano szélvédőbevonat Soroksári út: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Soroksári út

Ha a szélvédőjavítás Soroksári út területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: autóbusz szélvédő javítás Soroksári út

Ne feledje, autó szélvédőcsere Soroksári út területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.