Szélvédőcsere Péceli út

Szélvédőcsere Péceli út

Rövid határidőn belüli szélvédőcsere CASCO-ra Péceli út  övezetében akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Péceli út

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott szélvédőt egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható részeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet menni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Péceli út

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Péceli út

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a jó állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem tisztességes céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Péceli út – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Péceli út: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Péceli út
 • Szélvédő polírozás Péceli út: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Péceli út
 • Szélvédő gravírozás Péceli út: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Péceli út
 • Nano szélvédőbevonat Péceli út: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Péceli út

Ha a szélvédőjavítás Péceli út övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő javító műhely Péceli út

Ne feledje, autó szélvédőcsere Péceli út területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.