Szélvédőcsere Kerepes

Szélvédőcsere Kerepes

Rövid határidőn belüli szélvédő gravírozás Kerepes  vonzáskörzetében akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Kerepes

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg kivétele után következhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy gonddal választja ki a legjobb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Kerepes

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Kerepes

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Kerepes – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Kerepes: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Kerepes
 • Szélvédő polírozás Kerepes: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Kerepes
 • Szélvédő gravírozás Kerepes: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Kerepes
 • Nano szélvédőbevonat Kerepes: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Kerepes

Ha a szélvédőjavítás Kerepes vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javítás háznál Kerepes

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Kerepes területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.