Szélvédőcsere IX. kerület

Szélvédő csere IX. kerület

Néhány órán belül elvégzett akciós autóüveg beépítés IX. kerület  területén akár munkaszüneti napon, rengeteg tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere IX. kerület

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen csekély problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás menetét. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere IX. kerület

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere IX. kerület

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a tökéletes állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere IX. kerület – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás IX. kerület: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás IX. kerület
 • Szélvédő polírozás IX. kerület: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás IX. kerület
 • Szélvédő gravírozás IX. kerület: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás IX. kerület
 • Nano szélvédőbevonat IX. kerület: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat IX. kerület

Ha a szélvédőjavítás IX. kerület területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: első szélvédő javítás IX. kerület

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere IX. kerület területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.