Szélvédőcsere Csatárka

Szélvédőcsere Csatárka

Néhány órán belül elvégzett szélvédős házhoz Csatárka  régiójában akár ünnepnapon, rengeteg tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a kívánatos.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Csatárka

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezáltal megakadályozva a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Csatárka

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Csatárka

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a tökéletes állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Csatárka – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Csatárka: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Csatárka
 • Szélvédő polírozás Csatárka: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Csatárka
 • Szélvédő gravírozás Csatárka: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Csatárka
 • Nano szélvédőbevonat Csatárka: különleges, vízlepergető hatású technológia, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Csatárka

Ha a szélvédőjavítás Csatárka vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javítása háznál Csatárka

Ne feledje, autóüveg csere Csatárka területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.