Szélvédőcsere Budaliget

Szélvédőcsere Budaliget

Akár azonnali szélvédőjavítás vagy csere Budaliget  vonzáskörzetében akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

Non-stop IRIZAR CENTURY I 92-97 buszüveg csere.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Budaliget

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken kialakult karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet közlekedni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Budaliget

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Budaliget

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Budaliget – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Budaliget: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Budaliget
 • Szélvédő polírozás Budaliget: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Budaliget
 • Szélvédő gravírozás Budaliget: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Budaliget
 • Nanobevonat Budaliget: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Budaliget

Ha a szélvédőjavítás Budaliget övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: teherautó szélvédő csere Budaliget

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Budaliget területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.