Szélvédőcsere Andor utca

Szélvédőcsere Andor utca

Rövid határidőn belüli autó ablak javítás kárrendezéssel Andor utca  régiójában akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehézkesen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Andor utca

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott autóüveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezáltal megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Andor utca

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Andor utca

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Andor utca – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Andor utca: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Andor utca
 • Szélvédő polírozás Andor utca: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Andor utca
 • Szélvédő gravírozás Andor utca: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Andor utca
 • Nano szélvédőbevonat Andor utca: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Andor utca

Ha a kőfelverődés javítás Andor utca vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédőjavítás CASCO-ra

Ne feledje, autóüveg csere Andor utca területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.