Szélvédő javítás Cegléd

Autó szélvédő javítás Cegléd

Szélvédő javítás Cegléd régiójában akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehézkesen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere menete – szélvédő javítás Cegléd

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen kis problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi szélvédő kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen lehetett kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy gonddal választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet menni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – szélvédő javítás Cegléd

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass stb.).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
szélvédő javítás cegléd

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Cegléd – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Cegléd: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Cegléd
 • Szélvédő polírozás Cegléd: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Cegléd
 • Szélvédő gravírozás Cegléd: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Cegléd
 • Nano szélvédőbevonat Cegléd: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Cegléd

Ne feledje, autóüveg csere Cegléd területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.