Szélvédő csere XXIII. kerület

Szélvédő csere XXIII. kerület

Néhány órán belül elvégzett szélvédő csere XXIII. kerület  vonzáskörzetében akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehézkesen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere XXIII. kerület

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így kiküszöbölve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere XXIII. kerület

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere XXIII. kerület

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere XXIII. kerület – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás XXIII. kerület: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás XXIII. kerület
 • Szélvédő polírozás XXIII. kerület: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás XXIII. kerület
 • Szélvédő gravírozás XXIII. kerület: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás XXIII. kerület
 • Nano szélvédőbevonat XXIII. kerület: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat XXIII. kerület

Ha a szélvédőrepedés javítás XXIII. kerület környékén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: hátsó szélvédő javítás XXIII. kerület

Ne feledje, autóüveg csere XXIII. kerület területén akár szombaton, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.