Szélvédő csere XVI. kerület

Szélvédő csere XVI. kerület

Rövid határidőn belüli kisteherautó szélvédő cseréje XVI. kerület  vonzáskörzetében akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó károsodásának felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere XVI. kerület

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott szélvédőt egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg kiszerelése után következhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet menni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere XVI. kerület

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere XVI. kerület

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotú kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere XVI. kerület – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás XVI. kerület: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás XVI. kerület
 • Szélvédő polírozás XVI. kerület: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás XVI. kerület
 • Szélvédő gravírozás XVI. kerület: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás XVI. kerület
 • Nanobevonat XVI. kerület: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat XVI. kerület

Ha a szélvédő javítás XVI. kerület övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő javítás háznál XVI. kerület

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere XVI. kerület területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.