Szélvédő csere XIX. kerület

Szélvédő csere XIX. kerület

Akár azonnali szélvédő csere XIX. kerület  környékén akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a célszerű.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere XIX. kerület

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás folyamatát. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ekkor még nem lehet menni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere XIX. kerület

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere XIX. kerület

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotú kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere XIX. kerület – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás XIX. kerület: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás XIX. kerület
 • Szélvédő polírozás XIX. kerület: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás XIX. kerület
 • Szélvédő gravírozás XIX. kerület: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás XIX. kerület
 • Nanobevonat XIX. kerület: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat XIX. kerület

Ha a szélvédőrepedés javítás XIX. kerület vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: busz szélvédő javítás XIX. kerület

Ne feledje, autóüveg csere XIX. kerület területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.