Szélvédő csere XIII. kerület

Szélvédő csere XIII. kerület

Rövid határidőn belüli hátsó szélvédőcsere XIII. kerület  övezetében akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere XIII. kerület

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan rongálódik. A kavicsfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható részeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg kivétele után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy gonddal választja ki a legjobb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet közlekedni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere XIII. kerület

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere XIII. kerület

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotú kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere XIII. kerület – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás XIII. kerület: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás XIII. kerület
 • Szélvédő polírozás XIII. kerület: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás XIII. kerület
 • Szélvédő gravírozás XIII. kerület: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás XIII. kerület
 • Nanobevonat XIII. kerület: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat XIII. kerület

Ha a szélvédőrepedés javítás XIII. kerület környékén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javítás kiszállással XIII. kerület

Ne feledje, autó szélvédőcsere XIII. kerület területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.