Szélvédő csere Gellérthegy

Szélvédő csere Gellérthegy

Rövid határidőn belüli akciós autóüveg beépítés Gellérthegy  övezetében akár hétvégén, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a célszerű.

Autóbusz és teherautó szélvédőket is javítunk!

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Gellérthegy

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás menetét. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható részeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel megelőzve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Gellérthegy

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden szélvédőre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Gellérthegy

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a tökéletes állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Gellérthegy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Gellérthegy: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Gellérthegy
 • Szélvédő polírozás Gellérthegy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Gellérthegy
 • Szélvédő gravírozás Gellérthegy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Gellérthegy
 • Nanobevonat Gellérthegy: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Gellérthegy

Ha a szélvédő javítás Gellérthegy övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javítása háznál Gellérthegy

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Gellérthegy területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.