Szélvédő csere Dabas

Szélvédő csere Dabas

Rövid határidőn belüli szélvédő csere hétvégén Dabas  vonzáskörzetében akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehezen állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Dabas

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen kis problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kiszerelése után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így kiküszöbölve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Dabas

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • A részünkről beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Dabas

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Dabas – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Dabas: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Dabas
 • Szélvédő polírozás Dabas: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Dabas
 • Szélvédő gravírozás Dabas: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Dabas
 • Nanobevonat Dabas: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Dabas

Ha a szélvédő javítás Dabas övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: sérült szélvédőüveg csere Dabas

Ne feledje, autóüveg csere Dabas területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.