Szélvédő csere Budakeszi

Szélvédő csere Budakeszi

Akár azonnali ablaküveg csere önrész kedvezménnyel Budakeszi  környékén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Budakeszi

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő kivétele után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel kiküszöbölve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

IRIZAR CENTURY I 92-97 buszüveg javítás és csere

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Budakeszi

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Budakeszi

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a megfelelő állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Budakeszi – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Budakeszi: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Budakeszi
 • Szélvédő polírozás Budakeszi: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Budakeszi
 • Szélvédő gravírozás Budakeszi: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Budakeszi
 • Nano szélvédőbevonat Budakeszi: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Budakeszi

Ha a szélvédőrepedés javítás Budakeszi régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: autóbusz szélvédő javítás Budakeszi

Ne feledje, autó szélvédőcsere Budakeszi területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.