Professzionális szélvédő üveg javítás Mátyáshegy

Professzionális szélvédő üveg javítás Mátyáshegy

Helyszíni, pénztárcabarát autóüveg javítás Mátyáshegy övezetében (+36 70 602 6000), akár 1 órán belül.

Szélvédő repedés javítás Mátyáshegy – gyakorlati tippek

Először takarja le a kár helyét, hogy ne kerüljön bele piszok!
Melegben a szélvédő gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő károsodásának elhárítása előtt!
Színezett szélvédő üveg károsodásának elhárítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédőüveg javítására?

1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt kizárólag bizonyított minőségű szélvédőt szerelünk be jól ismert gyártók termékei közül, másfelől ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jutányos szerelést ígérve sok embert becsapnak. Mi kizárólag kiváló szerszámokkal dolgozunk, és ha minket hív, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, mert régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Mátyáshegy

2. Akár vasárnap is vállalunk hibaelhárítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Mátyáshegy

3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mivel a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a probléma.

A legtöbb esetben kiküszöbölhetetlennek tűnik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyibe kerül, és kihez fordulhatok megbízható, villámgyors és kedvezményes megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása akár a helyszínen is.
Olcsó szélvédő javítás Mátyáshegy
Sokszor keresnek minket a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő beszerelés
 • szélvédő nano bevonat ár
 • szélvédő polír Mátyáshegy
 • szélvédő üveg árak

Keresett márkák, szélvédő cserét vállalunk:

 • Corsa B szélvédő Mátyáshegy
 • Mazda 323 F szélvédő Mátyáshegy
 • szélvédő Opel Astra G
 • Octavia 1 szélvédő
 • Mazda 2 szélvédő Mátyáshegy
 • Renault espace 4 szélvédő
 • Fiat 500 szélvédő Mátyáshegy
 • Saab 93 szélvédő

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS KŐFELVERŐDÉS JAVÍTÁS Mátyáshegy környékén!

Gyors és professzionális szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károk, repedések kiküszöbölése garanciával, telephelyünkön, az Ön garázsában vagy a sérülés helyszínén, akár kiszállási díj nélkül!

Előfordul, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést idéz elő, amelyet orvosolni kell. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert minimális a kár mértéke. Ha látható rés vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a sérült autóüveggel inkább nem érdemes kockáztatni!

Gyakori eset, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására mindjárt megsérül, jól kivehető probléma keletkezik, amit csak helyreállítással vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb dolog, hogy miután észrevettük a problémát, akkor időben intézkedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg megmentésére!
Jusson eszébe, ha kocsijáról van szó, érdemes megbízható szerelőt választania szélvédő repedés javítás Mátyáshegy vonzáskörzetében (06 30 602 6000) történő elvégzéséhez!

CASCO-s autóüveg beépítés Mátyáshegy

Rövid határidőn belüli szélvédőjavítás vagy csere Mátyáshegy vonzáskörzetében akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Mátyáshegy

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, bármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg kivétele után következhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezáltal kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet közlekedni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Mátyáshegy

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten keresnek minket az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • repedés a szélvédőn
 • szélvédő kavicsfelverődés
 • szélvédő utángyártott Mátyáshegy
 • szélvédő üveg ragasztó Mátyáshegy

Keresett típusok, szélvédő cserét végzünk:

 • Opel Combo B szélvédő Mátyáshegy
 • Opel Kadett E szélvédő Mátyáshegy
 • Ir szélvédő Mátyáshegy
 • Clio 1 szélvédő Mátyáshegy
 • Megane 2 szélvédő
 • VW Golf 4 szélvédő ár Mátyáshegy
 • Mazda 6 szélvédő Mátyáshegy
 • Audi 80 szélvédő Mátyáshegy

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Mátyáshegy

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a jó állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Mátyáshegy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Mátyáshegy: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk.
  Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Mátyáshegy
 • Szélvédő polírozás Mátyáshegy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ.
  Szélvédőpolirozás Mátyáshegy
 • Szélvédő gravírozás Mátyáshegy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
  Szélvédőgravírozás Mátyáshegy
 • Nano szélvédőbevonat Mátyáshegy: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is.
  Nanobevonat Mátyáshegy

Ha az autóüveg javítás Mátyáshegy területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: első szélvédő javítás Mátyáshegy

Ne feledje, autóüveg csere Mátyáshegy területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.