Professzionális szélvédő szerviz Pálvölgy

Professzionális szélvédő szerviz Pálvölgy

Helyszíni, olcsó szélvédő üveg javítás Pálvölgy területén (06 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Autó szélvédő javítás Pálvölgy – hasznos tanácsok

Minden esetben takarja le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön!
Melegben a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédőt az autóüveg szerelése előtt!
Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő megmentésére?

1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt csak minőségi szélvédő üveget építünk be minőségi gyártók ragasztói közül, másrészt ne bízza magát szép számmal hirdető hozzá nem értő „szakemberekre”, akik olcsó szerelést ígérve számos laikust megvezetnek. Mi csak jó minőségű eszközökkel dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodt lehet, sok referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert egy évtizede végezzük a javításokat.Szélvédőjavítás Pálvölgy

2. Akár szombaton is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk!Gyors szélvédő javítás Pálvölgy

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a rendellenesség.

A legtöbb esetben kiküszöbölhetetlennek látszik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és melyik szakembert válasszam lelkiismeretes, villámgyors és kedvező megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása akár a helyszínen is.Olcsó szélvédő javítás Pálvölgy
Napi szinten kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő berakás Pálvölgy
 • szélvédő oldalablak Pálvölgy
 • szélvédőragasztó Pálvölgy
 • szélvédőüveg javítás Pálvölgy

Keresett modellek, szélvédő cserét vállalunk:

AUTÓÜVEG CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ REPEDÉS JAVÍTÁS Pálvölgy övezetében!

Gyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott sérülések, repedések orvoslása garanciával, javítóműhelyünkben, otthonában vagy a helyszínen, akár ingyenes kiszállással!

Megesik, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát idéz elő, amelyet orvosolni kell. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert elhanyagolható a probléma kiterjedése. Ha látható repedés vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor ne habozzon inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a sérült autóüveggel inkább ne közlekedjen!

Nem ritka, hogy a szélvédő a kőfelverődés hatására mindjárt megreped, szemmel látható probléma keletkezik, amit csak javítással vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető teendő, hogy miután megállapítottuk a sérülést, akkor haladéktalanul intézkedjünk, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg javítására!
Ne feledje, ha autójáról van szó, tanácsos megbízhatóan dolgozó szakembert választania szélvédő repedés javítás Pálvölgy vonzáskörzetében (06 70 602 6000) történő lebonyolításához!

Helyszíni autóüveg csere Pálvölgy

Rövid határidőn belüli szélvédőcsere Pálvölgy régiójában akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Pálvölgy

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezáltal megakadályozva az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Pálvölgy

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő casco
 • szélvédő nano bevonat ár
 • szélvédő kárbejelentő Pálvölgy
 • mannol 9804 szélvédő javító szett Pálvölgy

Keresett típusok, szélvédő cserét végzünk:

 • Opel Vectra B szélvédő keret Pálvölgy
 • G Astra szélvédő
 • H Astra szélvédő Pálvölgy
 • W124 szélvédő Pálvölgy
 • Mazda 3 szélvédő Pálvölgy
 • Golf 4 szélvédő matrica Pálvölgy
 • Peugeot 607 szélvédő Pálvölgy
 • Saab 93 szélvédő

Garanciális kérdések

 • A részünkről felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Pálvölgy

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Pálvölgy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Pálvölgy: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Pálvölgy
 • Szélvédő polírozás Pálvölgy: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Pálvölgy
 • Szélvédő gravírozás Pálvölgy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Pálvölgy
 • Nanobevonat Pálvölgy: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Pálvölgy

Ha a szélvédőjavítás Pálvölgy környékén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: autóbusz szélvédő javítás Pálvölgy

Ne feledje, autó szélvédőcsere Pálvölgy területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes autóüveg beszerelés árakkal.