Professzionális szélvédő csere Nyék

Professzionális szélvédő csere Nyék

Akár azonnali oldalablak üveg javítás Nyék környékén akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Nyék

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás folyamatát. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő kivétele után jöhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel megelőzve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet közlekedni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Autóüveg csere árak – autóüveg csere Nyék

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

Jellemző modellek, szélvédő javítást vállalunk:

 • Opel Omega B szélvédő
 • Opel Astra F szélvédő gumi Nyék
 • Opel Astra K szélvédő Nyék
 • W211 szélvédő Nyék
 • Prius 2 szélvédő
 • Peugeot 407 szélvédő ár Nyék
 • Peugeot 607 szélvédő
 • Gaz 69 szélvédő Nyék

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Nyék

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotú kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Nyék – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Nyék: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Nyék
 • Szélvédő polírozás Nyék: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Nyék
 • Szélvédő gravírozás Nyék: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Nyék
 • Nano szélvédőbevonat Nyék: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Nyék

Ha a szélvédőjavítás Nyék vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: akciós kőfelverődés javítás Nyék

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Nyék területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt autóüveg csere árakkal.

Megbízható szélvédő karcolódás javítás Nyék

Garanciával történő, jutányos árú kavicsfelverődés javítás Nyék környékén (36 70 602-6000), akár 1 órán belül.

Szélvédőjavítás Nyék – gyakorlati tudnivalók

Először takarja le a sérülést, hogy ne kerüljön bele piszok!
Nyári időszakban a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő hibájának megszüntetése előtt!
Színezett autóüveg károsodásának elhárítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédő ép állapotba hozására?

1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Egyfelől kizárólag márkás autóüveget építünk be jól ismert gyártók anyagai közül, másfelől ne bízza magát a piacon jelen lévő hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jócskán áron aluli javítást ígérve számos laikust megvezetnek. Mi csakis kiváló termékekkel dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, számos referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mivel régóta szerelünk szélvédőket.Szélvédőjavítás Nyék

2. Akár szombaton is vállalunk szerelést, és akár Önhöz is megyünk!Gyors szélvédő javítás Nyék

3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mivel a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a probléma.

Gyakorta szükségszerűnek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, pénztárcabarát megoldás-e, és melyik szakembert válasszam becsületes, villámgyors és pénztárcabarát megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása helyszíni kiszállással.Olcsó szélvédő javítás Nyék
Napi szinten kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő javítás Nyék
 • szélvédő polírozó Nyék
 • szélvédő újraragasztás
 • szélvédő védő fólia Nyék

Sokszor igényelt típusok, szélvédő javítást vállalunk:

 • Opel Combo B szélvédő
 • Opel Corsa C szélvédő méret Nyék
 • Audi Q5 szélvédő
 • Rain-x szélvédő
 • 206 szélvédő Nyék
 • VW Golf 4 szélvédő ár
 • Rover 600 szélvédő Nyék
 • Porsche 924 szélvédő Nyék

AUTÓÜVEG CSERE ÉS KAVICSFELVERŐDÉS JAVÍTÁS Nyék térségében!

Villámgyors és professzionális szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károk, hézagok kiküszöbölése garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön garázsában vagy a helyszínen, akár kiszállási díj nélkül!

Megtörténik, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést idéz elő, amelyet orvosolni kell. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert nagyon kicsi a kár kiterjedése. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor jobb inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés mindennél fontosabb, és a problémás autóüveggel inkább ne haladjon tovább!

Időnként előfordul, hogy az autóüveg a kő hatására egyből megsérül, látható sérülés keletkezik, amit csak korrekcióval vagy autóüveg cserével lehet elhárítani. Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb feladat, hogy miután megállapítottuk a gondot, akkor időben intézkedjünk, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg ép állapotba hozására!
Jusson eszébe, ha autójáról van szó, érdemes szakavatott szakműhelyt hívnia kavicsfelverődés javítás Nyék térségében (06 70 602 6000) történő kivitelezéséhez!

Professzionális autóüveg csere Nyék

Akár azonnali szélvédőjavítás vagy csere Nyék régiójában akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc.
CASCO kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Nyék

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg kivétele után jöhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen tudtuk kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így megelőzve a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet közlekedni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Nyék

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Gyakran keresnek minket az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő matrica Nyék
 • szélvédő páramentesítés
 • szélvédő polír Nyék
 • szélvédő üveg karceltávolító

Sokszor igényelt márkák, szélvédő cserét végzünk:

 • Vectra B szélvédő
 • Opel Combo C szélvédő Nyék
 • Audi Q5 szélvédő
 • X-type szélvédő Nyék
 • Mazda 3 szélvédő Nyék
 • Golf 4 szélvédő méret
 • Passat 5.5 szélvédő Nyék
 • Rover 75 szélvédő Nyék

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Nyék

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Nyék – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Nyék: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Nyék
 • Szélvédő polírozás Nyék: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Nyék
 • Szélvédő gravírozás Nyék: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Nyék
 • Nano szélvédőbevonat Nyék: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Nyék

Ha az autóüveg javítás Nyék területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: akciós autóüveg beszerelés Nyék

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Nyék területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt autóüveg beszerelés árakkal.