Professzionális Renault Laguna autóüveg beépítés Remetehegy

Professzionális Renault Laguna autóüveg beépítés Remetehegy

Néhány órán belül elvégzett szélvédő csere hétvégén Remetehegy régiójában akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Remetehegy

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás folyamatát. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható részeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kivétele után jöhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel kiküszöbölve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Remetehegy

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor keresnek minket a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédőcsík Remetehegy
 • szélvédő online
 • szélvédő tömítés Remetehegy
 • szélvédő vásárlás Remetehegy

Sokszor igényelt típusok, szélvédő cserét végzünk:

 • Opel Combo B szélvédő
 • Opel Astra F szélvédő beszerelés Remetehegy
 • Ir szélvédő
 • Honda CRV szélvédő Remetehegy
 • Mazda 2 szélvédő
 • 508 szelvedo Remetehegy
 • Renault 5 szélvédő Remetehegy
 • Mtz 80 szélvédő Remetehegy

Garanciális kérdések

 • A részünkről beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden üvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Remetehegy

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a megfelelő állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Remetehegy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Remetehegy: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Remetehegy
 • Szélvédő polírozás Remetehegy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Remetehegy
 • Szélvédő gravírozás Remetehegy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Remetehegy
 • Nano szélvédőbevonat Remetehegy: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Remetehegy

Ha a szélvédőjavítás Remetehegy vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: hátsó szélvédő javítás Remetehegy

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Remetehegy területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő beépítés árakkal.

Garanciális autó szélvédő javítás Remetehegy

Megbízható, jutányos árú kőfelverődés javítás Remetehegy régiójában (06/70 602-6000), akár 1 órán belül.

Szélvédő repedés javítás Remetehegy – hasznos tippek

Először ragassza le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön!
Nyáron az autóüveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédőt az autóüveg károsodásának elhárítása előtt!
Színezett szélvédő üveg károsodásának elhárítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania az autóüveg ép állapotba hozására?

1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől csak jól bevált autóüveget építünk be jól ismert gyártók anyagai közül, másfelől ne bízza magát a hangoskodó hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jutányos javítást ígérve számos laikust megvezetnek. Mi kizárólag kitűnő termékekkel dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, sok referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mert régóta szerelünk szélvédőket.Szélvédőjavítás Remetehegy

2. Akár szombaton is végzünk szerelést, és akár a helyszínre is megyünk!Gyors szélvédő javítás Remetehegy

3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mivel a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a rendellenesség.

A legtöbb esetben szükségszerűnek tűnik, de mikor van rá szükség, pénztárcabarát megoldás-e, és melyik szakembert válasszam becsületes, villámgyors és pénztárcabarát megoldásért? Személygépjármű, autóbusz, kamion, teherautó autóüveg javítása a sérülés helyszínén.Olcsó szélvédő javítás Remetehegy
Gyakran keresnek minket a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő beázás Remetehegy
 • szélvédő páramentesítés
 • szélvédő repedés javítás
 • 3m szélvédő ragasztó

Sokszor igényelt márkák, szélvédő cserét vállalunk:

 • Vectra B szélvédő
 • Opel Astra F szélvédő mérete
 • szélvédő Opel Astra G Remetehegy
 • Zafira szélvédő
 • Fiat punto 1 szélvédő
 • Golf 4 szélvédő méret Remetehegy
 • Mazda CX 5 szélvédő
 • Golf 7 szélvédő Remetehegy

AUTÓÜVEG CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS Remetehegy környékén!

Villámgyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott sérülések, rések orvoslása garanciával, telephelyünkön, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!

Nem ritka eset, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan problémát vált ki, amelyet orvosolni kell. Szerencsés esetben, akkor nem kell szerelőt hívni, mert említésre sem méltó a sérülés nagysága. Ha látható hézag vagy törés alakult ki az autóüvegben, akkor javasoljuk inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonság mindennél fontosabb, és a kárt szenvedett autóüveggel inkább nem érdemes kockáztatni!

Sokszor megtörténik, hogy az autó szélvédője a kő felpattanása hatására egyből megsérül, észrevehető kár keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet eltüntetni. Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután meghatároztuk a sérülést, akkor időben cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha kocsijáról van szó, tanácsos jó szakembert megbíznia autóüveg javítás Remetehegy övezetében (06/30 602-6000) való elvégzéséhez!

CASCO-s autóüveg beépítés Remetehegy

Néhány órán belül elvégzett kisteherautó szélvédő cseréje Remetehegy vonzáskörzetében akár hétvégén, sok évnyi tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc.
Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Remetehegy

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan rongálódik. A kavicsfelverődés, bármilyen csekély problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Remetehegy

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.
Többek között a következő típusok helyreállítását kérik tőlünk:

 • Mobil Alfa Romeo 147 repedt autóüveg csere kiszállással
 • Hétvégi Audi 100 autóüveg javítás Remetehegy házhoz
 • Hétvégi BMW X5 sérült autóüveg csere házhoz
 • Teljes körű kárrendezéssel Citroen Xantia szélvédő helyreállítás Remetehegy házhoz
 • Mobil Dacia Sandero hátsó üveg javítás Remetehegy házhoz
 • CASCO-s Daewoo Nexia szélvédő kiszerelés Remetehegy házhoz
 • Hétvégi Fiat Punto autóüveg csere Remetehegy házhoz
 • Teljes körű kárrendezéssel Ford Fiesta szélvédő helyreállítás házhoz
 • Hétvégi Honda Remetehegy sérült autóüveg csere kiszállással
 • Hétvégi Hyundai i30 szélvédő beszerelés Remetehegy kiszállással
 • Helyszíni Kia Ceed sérült autóüveg csere Remetehegy házhoz
 • CASCO-s szélvédő karc javítás Remetehegy házhoz
 • Teljes körű kárrendezéssel sérült autóüveg csere kiszállással
 • Teljes körű kárrendezéssel Mitsubishi L200 szélvédő karc javítás Remetehegy házhoz
 • Mobil Nissan Micra sérült autóüveg csere Remetehegy házhoz
 • Helyszíni Opel Insignia szélvédő eltávolítás kiszállással
 • Teljes körű kárrendezéssel Peugeot 2008 megrepedt szélvédő javítás Remetehegy kiszállással
 • Hétvégi Renault Fluence sérült szélvédő csere kiszállással
 • Hétvégi Saab 9000 szélvédő kiszerelés Remetehegy kiszállással
 • Helyszíni Seat Cordoba szélvédő beépítés Remetehegy kiszállással
 • Hétvégi Skoda Suberb repedt szélvédő csere házhoz
 • Mobil Suzuki Alto szélvédő beépítés kiszállással
 • CASCO-s Toyota Hiace szélvédő kiszerelés Remetehegy kiszállással
 • Teljes körű kárrendezéssel Volswagen Golf 6 sérült szélvédő csere Remetehegy házhoz
 • Helyszíni Volvo S60 sérült szélvédő csere Remetehegy házhoz

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Gyakran kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő gumi ragasztás
 • szélvédő nano bevonat Remetehegy
 • szélvédő tömítés Remetehegy
 • mannol 9804 szélvédő javító szett Remetehegy

Sokszor igényelt márkák, szélvédő cserét vállalunk:

 • Zafira B szélvédő
 • Opel Combo C szélvédő Remetehegy
 • Nissan Qashqai szélvédő ár
 • Golf 1 szélvédő kéder Remetehegy
 • Renault Clio 1 szélvédő
 • 508 szelvedo Remetehegy
 • Peugeot 5008 szélvédő Remetehegy
 • Volvo 850 szélvédő Remetehegy

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Remetehegy

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a jó állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Remetehegy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Remetehegy: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Remetehegy
 • Szélvédő polírozás Remetehegy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Remetehegy
 • Szélvédő gravírozás Remetehegy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Remetehegy
 • Nano szélvédőbevonat Remetehegy: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Remetehegy

Ha a szélvédő javítás Remetehegy vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: megrepedt szélvédő szerelése Remetehegy

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Remetehegy területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.