Professzionális autóüveg ragasztás Országút

Professzionális autóüveg ragasztás Országút

Garanciális, jutányos árú szélvédő repedés javítás Országút vonzáskörzetében (06 70 602 6000), akár 1 órán belül.

Szélvédőüveg javítása Országút – praktikus információk

Minden esetben ragassza le a sérülést, hogy ne kerüljön bele piszok!
Melegben az autóüveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő szerelése előtt!
Színezett szélvédő üveg károsodásának elhárítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő javítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyfelől csak jó minőségű szélvédőt helyezünk be elismert gyártók termékei közül, másfelől ne hagyatkozzon szép számmal hirdető ál-szakemberekre, akik olcsó javítást ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét. Mi kizárólag jó minőségű termékekkel dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, mivel régóta szerelünk szélvédőket.Szélvédőjavítás Országút

2. Akár vasárnap is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk!Gyors szélvédő javítás Országút

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mivel a szélvédőt csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a sérülés.

Gyakorta kiküszöbölhetetlennek tűnik, de mikor van rá szükség, pénztárcabarát megoldás-e, és kit bízhatok meg vele tisztességes, gyors és pénztárcabarát megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, teherautó autóüveg javítása a helyszínen.Olcsó szélvédő javítás Országút
Napi szinten jönnek hívások az ügyfelektől az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

Jellemző típusok, szélvédő cserét végzünk:

 • Corsa B szélvédő
 • Astra G szélvédő gumi
 • szélvédő Octavia
 • Skoda yeti szélvédő Országút
 • 308 szélvédő
 • BMW 3 szélvédő
 • Trabant 601 szélvédő Országút
 • BMW 7 szélvédő Országút

SZÉLVÉDŐ CSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS Országút régiójában!

Gyors és szakértő szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott sérülések, rések orvoslása garanciával, javítóműhelyünkben, Önnél vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiszállással!

Megesik, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt idéz elő, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert szóra sem érdemes a sérülés nagysága. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor javasoljuk inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a sérült autóüveggel inkább ne közlekedjen!

Nem ritka, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására azonnal megreped, szemmel látható probléma keletkezik, amit csak korrekcióval vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni. A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető feladat, hogy miután meghatároztuk a rendellenességet, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő helyreállítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha kocsijáról van szó, érdemes megbízhatóan dolgozó szerelőt választania szélvédő karcolódás javítás Országút területén (06/30 602-6000) való lebonyolításához!

Professzionális autóüveg csere Országút

Néhány órán belül elvégzett sérült szélvédő csere Országút régiójában akár ünnepnapon, rengeteg tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó szélvédőjének megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Országút

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen kis problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült szélvédőt egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy gonddal választja ki a legjobb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezáltal megelőzve a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Országút

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Napi szinten keresnek minket a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő berakás árak
 • szélvédő kavicsfelverődés
 • szélvédő repedés javító készlet Országút
 • szélvédő üvegezés

Sokszor igényelt márkák, szélvédő javítást végzünk:

 • Vectra B szélvédő Országút
 • Opel Astra F szélvédő párásodás Országút
 • Ir szélvédő
 • Clio 1 szélvédő Országút
 • Fiat punto 1 szélvédő
 • VW Golf 4 szélvédő ár Országút
 • Peugeot 5008 szélvédő Országút
 • Peugeot 605 szelvedo Országút

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Országút

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Országút – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Országút: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Országút
 • Szélvédő polírozás Országút: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Országút
 • Szélvédő gravírozás Országút: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Országút
 • Nano szélvédőbevonat Országút: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Országút

Ha az autóüveg javítás Országút környékén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: sérült szélvédőüveg csere Országút

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Országút területén akár szombaton, több évtizedes tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.