Professzionális autóüveg javítás Csúcshegy

Professzionális autóüveg javítás Csúcshegy

Mobil, akciós szélvédő repedés javítás Csúcshegy vonzáskörzetében (+36 70 602 6000), akár 1 órán belül.

Autó szélvédő javítás Csúcshegy – megszívlelendő tanácsok

Mindig takarja le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább!
Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget az autóüveg szerelése előtt!
Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő helyreállítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is kizárólag bizonyított minőségű szélvédőt építünk be elismert gyártók szélvédői közül, másfelől ne hagyatkozzon a hangoskodó hozzá nem értő „szakemberekre”, akik olcsó szerelést ígérve sokakat átvernek. Mi csak kitűnő szerszámokkal dolgozunk, és ha minket hív, nem kell idegeskednie, számos referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mivel egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Csúcshegy

2. Akár vasárnap is vállalunk javítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Csúcshegy

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mivel a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem orvosolható a gond.

Gyakran szükségszerűnek tűnik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyit kell fizetni érte, és kihez tanácsos fordulni megbízható, villámgyors és filléres megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, teherautó szélvédő javítása a sérülés helyszínén.
Olcsó szélvédő javítás Csúcshegy
Napi szinten keresnek minket a következő problémákkal kapcsolatban:

Sokszor igényelt márkák, szélvédő cserét vállalunk:

 • Vectra B szélvédő díszléc
 • Opel Astra F szélvédő gumi
 • szélvédő Octavia
 • X-type szélvédő
 • Fiat punto 1 szélvédő
 • Renault espace 4 szélvédő
 • Mazda 626 szélvédő Csúcshegy
 • BMW 7 szélvédő Csúcshegy

SZÉLVÉDŐCSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS Csúcshegy környékén!

Gyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károsodások, rések orvoslása garanciával, műhelyünkben, Önnél vagy a sérülés helyszínén, akár kiszállási díj nélkül!

Előfordul, hogy menet közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert nagyon kicsi a kár nagysága. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor jobb inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább ne haladjon tovább!

Gyakori eset, hogy az autó szélvédője a kőfelverődés hatására mindjárt megsérül, szemmel látható sérülés keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni. Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután észleltük a sérülést, akkor azonnal intézkedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg javítására!
Ne feledje, ha kocsijáról van szó, érdemes megbízhatóan dolgozó szakembert választania kőfelverődés javítás Csúcshegy régiójában (06/30 602-6000) való lebonyolításához!

CASCO-s autóüveg csere Csúcshegy

Néhány órán belül elvégzett oldalablak üveg javítás Csúcshegy környékén akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor nagyon nehézkesen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Csúcshegy

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés menetét. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így kiküszöbölve az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Csúcshegy

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Sokszor keresnek minket a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő fóliázás Csúcshegy
 • összekarcolt szélvédő Csúcshegy
 • szélvédő repedés javító készlet Csúcshegy
 • szélvédő vásárlás Csúcshegy

Jellemző típusok, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Omega B szélvédő keret Csúcshegy
 • Opel Astra F szélvédő gumi
 • Opel Astra G szélvédő párásodás Csúcshegy
 • Yaris szélvédő Csúcshegy
 • Mazda 2 szélvédő Csúcshegy
 • Golf 3 szélvédő gumi
 • Fiat 500 szélvédő Csúcshegy
 • Audi 80 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Csúcshegy

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a jó állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Csúcshegy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Csúcshegy: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk.
  Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Csúcshegy
 • Szélvédő polírozás Csúcshegy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ.
  Szélvédőpolirozás Csúcshegy
 • Szélvédő gravírozás Csúcshegy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
  Szélvédőgravírozás Csúcshegy
 • Nano szélvédőbevonat Csúcshegy: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is.
  Nanobevonat Csúcshegy

Ha az autóüveg javítás Csúcshegy területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: teherautó szélvédő csere Csúcshegy

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Csúcshegy területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes autóüveg beszerelés árakkal.