Professzionális autóüveg beépítés Lipótmező

Professzionális autóüveg beépítés Lipótmező

Rövid határidőn belüli oldalablak üveg javítás Lipótmező régiójában akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Lipótmező

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kiszerelése után következhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül sikerült kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel megakadályozva a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ekkor még nem lehet menni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Lipótmező

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédőfólia csík felhelyezése Lipótmező
 • intelligens szélvédő
 • szélvédő repedés javítás Lipótmező
 • szélvédő üvegezés

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást vállalunk:

 • szélvédő C-max Lipótmező
 • Opel Astra F szélvédő matrica
 • Audi Q5 szélvédő
 • Rain-x szélvédő
 • 307 szélvédő Lipótmező
 • Peugeot 405 szélvédő Lipótmező
 • Peugeot 607 szélvédő Lipótmező
 • Saab 93 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Lipótmező

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Lipótmező – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Lipótmező: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Lipótmező
 • Szélvédő polírozás Lipótmező: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Lipótmező
 • Szélvédő gravírozás Lipótmező: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Lipótmező
 • Nanobevonat Lipótmező: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Lipótmező

Ha a szélvédőjavítás Lipótmező vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő javítás háznál Lipótmező

Ne feledje, autó szélvédőcsere Lipótmező területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.

CASCO-s szélvédő repedés javítás Lipótmező

Garanciával történő, kedvező árú kavicsfelverődés javítás Lipótmező övezetében (36 70 602-6000), azonnal.

Autó szélvédő javítás Lipótmező – megszívlelendő információk

Először ragassza le a sérülést, hogy ne szennyeződjön!
Nyáron a szélvédő gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt!
Színezett autóüveg javítása is lehetséges!
Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédőüveg helyreállítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Először is kizárólag bizonyított minőségű szélvédő üveget építünk be elismert gyártók ragasztói közül, másfelől ne hagyatkozzon a hangoskodó nem hozzáértő szerelőkre, akik olcsó javítást ígérve sokakat átvernek. Mi kizárólag kiváló eszközökkel dolgozunk, és ha minket hív, nyugodt lehet, sok referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert régóta végezzük a javításokat.Szélvédőjavítás Lipótmező

2. Ünnepnap is vállalunk szerelést, és akár az Ön otthonába is megyünk!Gyors szélvédő javítás Lipótmező

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a rendellenesség.

Gyakorta szükségszerűnek tűnik az ember számára, de mikor van rá szükség, pénztárcabarát megoldás-e, és kit bízhatok meg vele megbízható, villámgyors és olcsó megoldásért? Személyautó, busz, kamion, teherautó autóüveg javítása akár a helyszínen is.Olcsó szélvédő javítás Lipótmező
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő ablaktörlő karc
 • szélvédő polírozó
 • szélvédő uv fólia
 • szélvédőüveg javítás Lipótmező

Sokszor igényelt típusok, szélvédő cserét végzünk:

 • Corsa C szélvédő
 • Opel Astra F szélvédő párásodás
 • Insignia szélvédő
 • Ignis 1 szélvédő
 • szélvédő Peugeot 307 Lipótmező
 • VW Golf 4 szélvédő matrica
 • Golf 6 szélvédő
 • Saab 93 szélvédő

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT KŐFELVERŐDÉS JAVÍTÁS Lipótmező környékén!

Villámgyors és szakértő szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, rések orvoslása garanciával, műhelyünkben, az Ön garázsában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár kiszállási díj nélkül!

Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan problémát vált ki, amelyet orvosolni kell. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert említésre sem méltó a sérülés mértéke. Ha látható repedés vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor érdemes inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a sérült szélvédővel inkább ne haladjon tovább!

Sokszor megtörténik, hogy a szélvédő a kő felpattanása hatására egyből megsérül, szemmel látható kár keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet elhárítani. A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető teendő, hogy miután észrevettük a sérülést, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására!
Ha ránk hallgat, ha kocsijáról van szó, érdemes megbízható szakembert megbíznia kőfelverődés javítás Lipótmező övezetében (06/30 602-6000) történő lebonyolításához!

Mobil autóüveg csere Lipótmező

Akár azonnali kisteherautó szélvédő cseréje Lipótmező környékén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc.
Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Lipótmező

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott üveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kivétele után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Lipótmező

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Sokszor kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • beázik a szélvédő Lipótmező
 • szélvédő oldalablak Lipótmező
 • szélvédő utángyártott Lipótmező
 • szélvédő üveg ragasztó

Jellemző típusok, szélvédő javítást végzünk:

 • Corsa B szélvédő
 • F Astra szélvédő
 • Ignis szélvédő Lipótmező
 • Golf 1 szélvédő kéder Lipótmező
 • 207 szelvedő
 • Aixam 400 szélvédő Lipótmező
 • Mazda 626 szélvédő Lipótmező
 • Porsche 924 szélvédő Lipótmező

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Lipótmező

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Lipótmező – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Lipótmező: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Lipótmező
 • Szélvédő polírozás Lipótmező: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Lipótmező
 • Szélvédő gravírozás Lipótmező: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Lipótmező
 • Nano szélvédőbevonat Lipótmező: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Lipótmező

Ha a szélvédőrepedés javítás Lipótmező övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: akciós kőfelverődés javítás Lipótmező

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Lipótmező területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő beépítés árakkal.