Mobil szélvédőcsere háznál Pest megye

Mobil szélvédőcsere háznál Pest megye

Mobil szélvédőcsere háznál Pest megye vagy Budapest területén akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor nagyon nehézkesen állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere eljárása – mobil szélvédőcsere háznál Pest megye

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezzel kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – mobil szélvédő csere Pest megye

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass stb.).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a mobil szélvédőcsere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok mobil szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
mobil szélvédőcsere háznál Pest megye

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Mobil szélvédőcsere háznál Pest megye – CASCO ügyintézés

A “mobil szélvédőcsere háznál” szolgáltatásunk keretében vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Pest megye: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Pest megye
 • Szélvédő polírozás Pest megye: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Pest megye
 • Szélvédő gravírozás Pest megye: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Pest megye
 • Nano szélvédőbevonat Pest megye: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Pest megye

Hadd emlékeztessük, mobil szélvédőcsere háznál Pest megye területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő csere árakkal.