Mobil szélvédő csere Mocsárosdűlő

Mobil szélvédő csere Mocsárosdűlő

Rövid határidőn belüli szélvédő csere hétvégén Mocsárosdűlő régiójában akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Mocsárosdűlő

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül lehetett kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel megelőzve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet közlekedni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Mocsárosdűlő

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten jönnek hívások az ügyfelektől a következő kérdésekkel kapcsolatban:

Sokszor igényelt típusok, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Combo B szélvédő
 • G Astra szélvédő
 • Opel Astra G szélvédő párásodás Mocsárosdűlő
 • Octavia 1 szélvédő
 • Peugeot 207 szélvédő
 • Golf 4 szélvédő méret
 • Peugeot 508 szélvédő
 • Peugeot 605 szelvedo

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Mocsárosdűlő

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a tökéletes állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Mocsárosdűlő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Mocsárosdűlő: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Mocsárosdűlő
 • Szélvédő polírozás Mocsárosdűlő: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Mocsárosdűlő
 • Szélvédő gravírozás Mocsárosdűlő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Mocsárosdűlő
 • Nano szélvédőbevonat Mocsárosdűlő: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Mocsárosdűlő

Ha a kőfelverődés javítás Mocsárosdűlő régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javítás kiszállással Mocsárosdűlő

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Mocsárosdűlő területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.

Garanciális kavicsfelverődés javítás Mocsárosdűlő

Megbízható, jutányos árú autóüveg javítás Mocsárosdűlő övezetében (36 70 602-6000), akár 1 órán belül.

Szélvédő repedés javítás Mocsárosdűlő – hasznos tanácsok

Mindig takarja le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább!
Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg hibájának megszüntetése előtt!
Színezett szélvédő üveg javítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő helyreállítására?

1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt csak jól bevált szélvédőt helyezünk be jól ismert gyártók termékei közül, másfelől ne hagyatkozzon szép számmal hirdető hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jócskán áron aluli munkát ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét. Mi csak minőségi termékekkel dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nem kell idegeskednie, nem kevés referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mert egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.Szélvédőjavítás Mocsárosdűlő

2. Akár szombaton is vállalunk szerelést, és akár Önhöz is megyünk!Gyors szélvédő javítás Mocsárosdűlő

3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mert a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a kár.

Gyakran elkerülhetetlennek tűnik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, pénztárcabarát megoldás-e, és melyik szakembert válasszam lelkiismeretes, gyors és kedvező megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, teherautó szélvédő javítása a helyszínen.Olcsó szélvédő javítás Mocsárosdűlő
Napi szinten keresnek minket a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő törés
 • szélvédő polírozás ár Mocsárosdűlő
 • szélvédő sérülések Mocsárosdűlő
 • szélvédő vásárlás Mocsárosdűlő

Sokszor igényelt típusok, szélvédő javítást vállalunk:

 • Opel Omega B szélvédő
 • Opel Corsa C szélvédő méret Mocsárosdűlő
 • Wagon R szélvédő Mocsárosdűlő
 • 147 szelvedo
 • 307 szélvédő
 • Saab 9-3 szélvédő
 • Mtz 50 szélvédő
 • Volvo 850 szélvédő Mocsárosdűlő

AUTÓÜVEG CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA Mocsárosdűlő területén!

Gyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károsodások, hézagok orvoslása garanciával, telephelyünkön, az Ön garázsában vagy a sérülés helyszínén, akár kiszállási díj nélkül!

Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan kárt vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szerelőt hívni, mert nagyon kicsi a sérülés mértéke. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonság mindennél fontosabb, és a kárt szenvedett szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni!

Gyakori eset, hogy az autó ablaka a kő felpattanása hatására egyből megreped, látható sérülés keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet elhárítani. Az autóüveg sérülésénél az egyik alapvető teendő, hogy miután megállapítottuk a problémát, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására!
Jusson eszébe, ha kocsijáról van szó, tanácsos jó szakembert megbíznia kőfelverődés javítás Mocsárosdűlő környékén (06/30 602-6000) történő lebonyolításához!

Helyszíni autóüveg csere Mocsárosdűlő

Rövid határidőn belüli szélvédőcsere Mocsárosdűlő területén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc.
Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Mocsárosdűlő

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kivétele után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Mocsárosdűlő

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten jönnek hívások az ügyfelektől a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő fóliázás Mocsárosdűlő
 • szélvédő hővédő fólia
 • szélvédő rojt Mocsárosdűlő
 • 3m szélvédő ragasztó

Sokszor igényelt típusok, szélvédő javítást vállalunk:

 • Opel Combo B szélvédő Mocsárosdűlő
 • Opel Astra F szélvédő párásodás
 • Audi Q7 szélvédő Mocsárosdűlő
 • Honda CRV szélvédő Mocsárosdűlő
 • Swift 2 szélvédő
 • Golf 3 szélvédő gumi Mocsárosdűlő
 • Renault 5 szélvédő Mocsárosdűlő
 • Rover 75 szélvédő

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden szélvédőre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Mocsárosdűlő

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Mocsárosdűlő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Mocsárosdűlő: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Mocsárosdűlő
 • Szélvédő polírozás Mocsárosdűlő: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Mocsárosdűlő
 • Szélvédő gravírozás Mocsárosdűlő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Mocsárosdűlő
 • Nanobevonat Mocsárosdűlő: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Mocsárosdűlő

Ha a szélvédőrepedés javítás Mocsárosdűlő övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédőjavítás CASCO-ra

Ne feledje, autóüveg csere Mocsárosdűlő területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes autóüveg beszerelés árakkal.