Mobil Opel Omega autóüveg beépítés Rómaifürdő

Mobil Opel Omega autóüveg beépítés Rómaifürdő

Rövid határidőn belüli szélvédőjavítás vagy csere Rómaifürdő vonzáskörzetében akár munkaszüneti napon, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Rómaifürdő

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken kialakult karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kiszerelése után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megelőzve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet közlekedni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Rómaifürdő

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor keresnek minket a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő berakás
 • szélvédő gumi feszítő
 • szélvédő sérülések
 • szélvédő üvegezés

Keresett típusok, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Omega B szélvédő keret
 • Corsa D szélvédő Rómaifürdő
 • Audi Q5 szélvédő
 • Golf 1 szélvédő kéder Rómaifürdő
 • Peugeot 207 szélvédő
 • VW Golf 4 szélvédő ár Rómaifürdő
 • Rover 600 szélvédő Rómaifürdő
 • Maruti 800 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Rómaifürdő

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotú kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Rómaifürdő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Rómaifürdő: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Rómaifürdő
 • Szélvédő polírozás Rómaifürdő: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Rómaifürdő
 • Szélvédő gravírozás Rómaifürdő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Rómaifürdő
 • Nanobevonat Rómaifürdő: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Rómaifürdő

Ha a kőfelverődés javítás Rómaifürdő övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: megrepedt szélvédő szerelése Rómaifürdő

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Rómaifürdő területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő beépítés árakkal.

CASCO-s autó szélvédő javítás Rómaifürdő

Mobil, kedvező árú szélvédő karcolódás javítás Rómaifürdő övezetében (06/70 602-6000), nagyon rövid idő alatt.

Autó szélvédő javítás Rómaifürdő – hasznos információk

Mindig takarja le a kár helyét, hogy ne koszolódjon tovább!
Nyári időszakban a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg javítása előtt!
Színezett szélvédő üveg szerelése is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédő javítására?

1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is csak jól bevált szélvédő üveget építünk be minőségi gyártók szélvédői közül, másfelől ne bízza magát szép számmal hirdető nem hozzáértő szerelőkre, akik jócskán áron aluli szerelést ígérve sok embert becsapnak. Mi csakis jó minőségű termékekkel dolgozunk, és ha minket választ, nyugodtan alhat, sok referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, hiszen régóta végezzük a javításokat.Szélvédőjavítás Rómaifürdő

2. Akár szombaton is vállalunk hibaelhárítást, és akár házhoz is megyünk!Gyors szélvédő javítás Rómaifürdő

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a gond.

Gyakorta elkerülhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyibe kerül, és melyik szakembert válasszam lelkiismeretes, gyors és pénztárcabarát megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása akár a helyszínen is.Olcsó szélvédő javítás Rómaifürdő
Napi szinten keresnek minket az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • karcolás a szélvédőn
 • szélvédő keret Rómaifürdő
 • szélvédő üveg
 • 3m szélvédő ragasztó Rómaifürdő

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást végzünk:

 • szélvédő C-max
 • F Astra szélvédő Rómaifürdő
 • Nissan Qashqai szélvédő ár
 • Rain-x szélvédő Rómaifürdő
 • 308 szélvédő Rómaifürdő
 • Peugeot 405 szélvédő Rómaifürdő
 • Trabant 601 szélvédő Rómaifürdő
 • Porsche 924 szélvédő

SZÉLVÉDŐCSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS Rómaifürdő térségében!

Villámgyors és professzionális szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károk, repedések kiküszöbölése garanciával, javítóműhelyünkben, Önnél vagy a sérülés helyszínén, akár kiszállási díj nélkül!

Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát vált ki, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakembert hívni, mert szóra sem érdemes a probléma kiterjedése. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor jobb inkább mesterembert hívni, mert a biztonság első számú szempont, és a kárt szenvedett autóüveggel inkább ne haladjon tovább!

Gyakori eset, hogy a szélvédő a kő felpattanása hatására egyből megsérül, látható probléma keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy szélvédő cserével lehet megszüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető feladat, hogy miután észleltük a sérülést, akkor azonnal meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő megmentésére!
Ne feledje, ha kocsijáról van szó, tanácsos jó szakembert hívnia szélvédő üveg javítás Rómaifürdő környékén (06 70 602 6000) történő végrehajtásához!

Megbízható szélvédőcsere Rómaifürdő

Rövid határidőn belüli szélvédős mester kiszállással Rómaifürdő vonzáskörzetében akár hétvégén, több évtizedes tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc.
CASCO kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor nagyon nehézkesen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Rómaifürdő

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így megelőzve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet közlekedni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Rómaifürdő

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.
Leggyakrabban a következő autómárkák cseréjét hajtjuk végre ügyfeleink kérésére:

 • CASCO-s Alfa Romeo 156 autóüveg csere Rómaifürdő kiszállással
 • CASCO-s Audi A1 repedt szélvédő csere Rómaifürdő kiszállással
 • CASCO-s BMW X5 szélvédő törés javítás házhoz
 • Hétvégi Citroen C5 szélvédőcsere házhoz
 • Helyszíni Dacia Sandero sérült szélvédő csere Rómaifürdő házhoz
 • Teljes körű kárrendezéssel Daewoo Tacuma sérült szélvédő csere házhoz
 • Helyszíni Fiat Stilo szélvédő törés javítás Rómaifürdő házhoz
 • Helyszíni Ford Mondeo negyedüveg javítás Rómaifürdő kiszállással
 • CASCO-s Honda Rómaifürdő szélvédőjavítás házhoz
 • CASCO-s Hyundai Getz szélvédőcsere Rómaifürdő házhoz
 • Hétvégi Kia Rio megrepedt autóüveg javítás kiszállással
 • Teljes körű kárrendezéssel szélvédő beszerelés házhoz
 • CASCO-s szélvédő eltávolítás Rómaifürdő házhoz
 • Hétvégi Mitsubishi Pajero kőfelverődés javítás Rómaifürdő házhoz
 • Teljes körű kárrendezéssel Nissan Almera kavicsfelverődés javítás Rómaifürdő kiszállással
 • Helyszíni Opel Insignia megrepedt szélvédő javítás Rómaifürdő kiszállással
 • Helyszíni Peugeot 207 szélvédő helyreállítás Rómaifürdő kiszállással
 • Helyszíni Renault Espace megrepedt autóüveg javítás Rómaifürdő kiszállással
 • Helyszíni Saab 900 repedt szélvédő csere Rómaifürdő házhoz
 • CASCO-s Seat Ibiza autóüveg javítás kiszállással
 • Mobil Skoda Fabia negyedüveg javítás házhoz
 • Helyszíni Suzuki SX4 szélvédő eltávolítás házhoz
 • Teljes körű kárrendezéssel Toyota Hiace szélvédő helyreállítás Rómaifürdő kiszállással
 • CASCO-s Volswagen Golf 1 szélvédős mester Rómaifürdő házhoz
 • Mobil Volvo S60 negyedüveg javítás Rómaifürdő házhoz

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Gyakran keresnek minket az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • karcolás a szélvédőn
 • szélvédő oldalablak
 • szélvédő szerviz Rómaifürdő
 • szélvédő üveg karceltávolító Rómaifürdő

Sokszor igényelt típusok, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Vectra B szélvédő keret Rómaifürdő
 • Opel Kadett E szélvédő
 • Opel Astra G szélvédő párásodás Rómaifürdő
 • Xsara szélvédő Rómaifürdő
 • szélvédő Peugeot 307 Rómaifürdő
 • VW Golf 4 szélvédő matrica Rómaifürdő
 • Mazda 6 szélvédő
 • Audi 80 szélvédő Rómaifürdő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Rómaifürdő

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotú kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Rómaifürdő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Rómaifürdő: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Rómaifürdő
 • Szélvédő polírozás Rómaifürdő: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Rómaifürdő
 • Szélvédő gravírozás Rómaifürdő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Rómaifürdő
 • Nanobevonat Rómaifürdő: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Rómaifürdő

Ha az autóüveg javítás Rómaifürdő régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő javítás háznál Rómaifürdő

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Rómaifürdő területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő beépítés árakkal.