Mobil kavicsfelverődés javítás Újlak

Mobil kavicsfelverődés javítás Újlak

Garanciális, jutányos árú kavicsfelverődés javítás Újlak övezetében (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Autóüveg javítása Újlak – hasznos tudnivalók

Először takarja le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább!
Nyáron az autóüveg gyorsabban reped!
Ne mossa le az autóüveget az autóüveg károsodásának elhárítása előtt!
Színezett szélvédő üveg hibájának megszüntetése is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő javítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Egyrészt csak márkás autóüveget építünk be jól ismert gyártók ragasztói közül, másrészt ne bízza magát a hangoskodó hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jutányos javítást ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét. Mi csakis jó minőségű szerszámokkal dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodtan alhat, sok referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, hiszen régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Újlak

2. Akár szombaton is vállalunk javítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Újlak

3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mert a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a sérülés.

Gyakorta szükségszerűnek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyit kell fizetni érte, és kihez tanácsos fordulni megbízható, gyors és megfizethető megoldásért? Gépkocsi, autóbusz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása a sérülés helyszínén.
Olcsó szélvédő javítás Újlak
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő ablaktörlő karc
 • szélvédő nano bevonat ár
 • szélvédő szerviz
 • szélvédő vásárlás

Keresett modellek, szélvédő cserét vállalunk:

 • Vectra B szélvédő
 • Opel Kadett E szélvédő Újlak
 • H Astra szélvédő Újlak
 • Octavia 1 szélvédő Újlak
 • Peugeot 207 szélvédő Újlak
 • 407 szélvédő
 • Fiat 500 szélvédő
 • Maruti 800 szélvédő Újlak

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT KAVICSFELVERŐDÉS JAVÍTÁS Újlak környékén!

Villámgyors és profi szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, rések orvoslása garanciával, javítóműhelyünkben, otthonában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár kiszállási díj nélkül!

Megtörténik, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt idéz elő, amelyet orvosolni kell. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert szóra sem érdemes a probléma mértéke. Ha látható repedés vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor tanácsos inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a sérült szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni!

Időnként előfordul, hogy az autó ablaka a kő felpattanása hatására egy pillanat alatt megsérül, jól kivehető probléma keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy szélvédő cserével lehet elhárítani. Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb dolog, hogy miután megállapítottuk a jelenséget, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédőüveg ép állapotba hozására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha autójáról van szó, tanácsos leinformált szakműhelyt választania szélvédő üveg javítás Újlak térségében (06/30 602-6000) való lebonyolításához!

Helyszíni szélvédő csere Újlak

Rövid határidőn belüli szélvédő csere hétvégén Újlak régiójában akár hétvégén, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehézkesen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Újlak

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült kiemelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megakadályozva a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet menni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Újlak

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Gyakran kapunk telefont az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő ablaktörlő karc Újlak
 • szélvédő nano bevonat ár Újlak
 • szélvédő újraragasztás Újlak
 • szélvédő védő fólia Újlak

Keresett márkák, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Combo B szélvédő Újlak
 • G Astra szélvédő Újlak
 • Ignis szélvédő
 • Octavia 1 szélvédő Újlak
 • Renault Clio 1 szélvédő Újlak
 • Mazda 5 szélvédő Újlak
 • Rover 600 szélvédő Újlak
 • szelvedo Peugeot 807

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Újlak

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a jó állapotban lévő gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Újlak – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Újlak: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk.
  Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Újlak
 • Szélvédő polírozás Újlak: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ.
  Szélvédőpolirozás Újlak
 • Szélvédő gravírozás Újlak: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
  Szélvédőgravírozás Újlak
 • Nano szélvédőbevonat Újlak: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is.
  Nanobevonat Újlak

Ha az autóüveg javítás Újlak környékén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: hátsó szélvédő javítás Újlak

Ne feledje, autó szélvédőcsere Újlak területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt autóüveg beszerelés árakkal.