Mobil autóüveg javítás Rézmál

Mobil autóüveg javítás Rézmál

Garanciával történő, jutányos árú szélvédő karcolódás javítás Rézmál vonzáskörzetében (06 70 602 6000), azonnal.

Szélvédőüveg javítása Rézmál – gyakorlati tippek

Először takarja le a károsodást, hogy ne koszolódjon tovább!
Nyári időszakban a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg javítása előtt!
Színezett autóüveg károsodásának elhárítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédő helyreállítására?

1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt csak márkás szélvédő üveget helyezünk be jól ismert gyártók szélvédői közül, másrészt ne hagyatkozzon szép számmal hirdető hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jócskán áron aluli munkát ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét. Mi kizárólag jó minőségű szerszámokkal dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodtan alhat, számos referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede végezzük a javításokat.Szélvédőjavítás Rézmál

2. Akár vasárnap is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!Gyors szélvédő javítás Rézmál

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a gond.

Sokszor kiküszöbölhetetlennek látszik, de mikor van rá szükség, mik a költségei, és melyik szakembert válasszam korrekt, gyors és pénztárca kímélő megoldásért? Személyautó, busz, kamion, teherautó szélvédő javítása a helyszínen.Olcsó szélvédő javítás Rézmál
Gyakran jönnek hívások az ügyfelektől a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő törés Rézmál
 • szélvédő hibák
 • szélvédő repedés javító készlet Rézmál
 • szélvédőüveg javítás

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást vállalunk:

 • Vectra B szélvédő díszléc Rézmál
 • Opel Combo C szélvédő Rézmál
 • Audi Q7 szélvédő
 • Honda CRV szélvédő
 • Fabia 2 szélvédő
 • Golf 4 szélvédő méret
 • Mtz 50 szélvédő
 • Audi 80 szélvédő

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS AUTÓÜVEG JAVÍTÁS Rézmál régiójában!

Villámgyors és szakértő szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károk, rések megszüntetése garanciával, javítóműhelyünkben, Önnél vagy a helyszínen, akár kiszállási díj nélkül!

Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést idéz elő, amelyet orvosolni kell. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakembert hívni, mert említésre sem méltó a sérülés mértéke. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor ajánlott inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a személyi biztonság első számú szempont, és a sérült szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni!

Gyakori eset, hogy az autóüveg a kő hatására egyből megreped, szemmel látható kár keletkezik, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet kiküszöbölni. A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető feladat, hogy miután észrevettük a problémát, akkor azonnal be kell avatkozni, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha kocsijáról van szó, tanácsos jól képesített szakembert hívnia szélvédő repedés javítás Rézmál környékén (06/70 602-6000) való kivitelezéséhez!

Akciós autóüveg beépítés Rézmál

Akár azonnali szélvédős mester kiszállással Rézmál környékén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a kívánatos.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Rézmál

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel kiküszöbölve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ekkor még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Rézmál

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Sokszor keresnek minket a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő berakás Rézmál
 • szélvédő online
 • szélvédő uv fólia Rézmál
 • szélvédő üveg karceltávolító Rézmál

Jellemző típusok, szélvédő javítást végzünk:

 • Opel Vectra B szélvédő keret
 • Astra G szélvédő gumi Rézmál
 • Opel Astra J szélvédő
 • BMW 1 szélvédő Rézmál
 • Fiat punto 1 szélvédő Rézmál
 • Peugeot 405 szélvédő
 • Peugeot 508 szélvédő
 • Saab 93 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Rézmál

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a tökéletes állapotban lévő gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Rézmál – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Rézmál: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Rézmál
 • Szélvédő polírozás Rézmál: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Rézmál
 • Szélvédő gravírozás Rézmál: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Rézmál
 • Nano szélvédőbevonat Rézmál: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Rézmál

Ha a szélvédőrepedés javítás Rézmál területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javítás háznál Rézmál

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Rézmál területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő beépítés árakkal.