Mobil autóüveg csere Erzsébetliget

Garanciális szélvédőcsere Erzsébetliget

Rövid határidőn belüli ablaküveg csere önrész kedvezménnyel Erzsébetliget területén akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Erzsébetliget

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott szélvédőt egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen tudtuk kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Erzsébetliget

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Gyakran jönnek hívások az ügyfelektől az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő gumi javítás Erzsébetliget
 • szélvédő páramentesítés Erzsébetliget
 • szélvédő uv fólia
 • szélvédő vásárlás Erzsébetliget

Keresett modellek, szélvédő cserét vállalunk:

 • szélvédő Audi A4
 • Opel Corsa C szélvédő méret Erzsébetliget
 • Audi Q7 szélvédő Erzsébetliget
 • Golf V szélvédő Erzsébetliget
 • Mazda 3 szélvédő Erzsébetliget
 • Golf 5 szélvédő
 • Mazda 626 szélvédő Erzsébetliget
 • Gaz 69 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Erzsébetliget

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a jó állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Erzsébetliget – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Erzsébetliget: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Erzsébetliget
 • Szélvédő polírozás Erzsébetliget: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Erzsébetliget
 • Szélvédő gravírozás Erzsébetliget: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Erzsébetliget
 • Nano szélvédőbevonat Erzsébetliget: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Erzsébetliget

Ha az autóüveg javítás Erzsébetliget régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: teherautó szélvédő csere Erzsébetliget

Ne feledje, autó szélvédőcsere Erzsébetliget területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő beépítés árakkal.