Megbízható szélvédő kavicsfelverődés javítás Szépilona

Megbízható szélvédő kavicsfelverődés javítás Szépilona

Garanciális, megfizethető kőfelverődés javítás Szépilona vonzáskörzetében (06/70 602-6000), azonnal.

Szélvédőjavítás Szépilona – hasznos tanácsok

Mindig ragassza le a kár helyét, hogy ne kerüljön bele piszok!
Nyári időszakban a szélvédő gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget az autóüveg szerelése előtt!
Színezett szélvédő hibájának megszüntetése is lehetséges!
Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket érdemes választania az autóüveg javítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt csak márkás szélvédő üveget építünk be elismert gyártók szélvédői közül, másfelől ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő ál-szakemberekre, akik olcsó szerelést ígérve sokakat átvernek. Mi kizárólag kiváló termékekkel dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nem kell idegeskednie, sok referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, hiszen régóta szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Szépilona

2. Ünnepnap is végzünk hibaelhárítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Szépilona

3. Velünk pénzt is spórolhat, mert a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem orvosolható a gond.

Gyakorta kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor van rá szükség, mik a költségei, és kihez tanácsos fordulni becsületes, gyors és filléres megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a sérülés helyszínén.
Olcsó szélvédő javítás Szépilona
Napi szinten kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő gravírozás Szépilona
 • szélvédő karc
 • szélvédő kárbejelentő
 • szélvédő üveg ragasztó

Jellemző modellek, szélvédő javítást vállalunk:

 • Vectra B szélvédő
 • Opel Corsa C szélvédő méret
 • szélvédő Opel Astra G
 • Ignis 1 szélvédő Szépilona
 • Mazda 2 szélvédő Szépilona
 • Golf 4 szélvédő matrica
 • Renault 5 szélvédő
 • Mtz 80 szélvédő Szépilona

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT KAVICSFELVERŐDÉS JAVÍTÁS Szépilona térségében!

Villámgyors és szakértő szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károsodások, rések orvoslása garanciával, műhelyünkben, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!

Nem ritka eset, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan kárt okoz, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert minimális a sérülés mértéke. Ha látható hézag vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor jobb inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a sérült szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni!

Időnként előfordul, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására azonnal megreped, észrevehető probléma keletkezik, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet elhárítani. A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután meghatároztuk a rendellenességet, akkor haladéktalanul meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg megmentésére!
Jusson eszébe, ha autójáról van szó, tanácsos szakavatott szakembert választania kavicsfelverődés javítás Szépilona területén (06 70 602 6000) történő kivitelezéséhez!

Helyszíni autóüveg beépítés Szépilona

Néhány órán belül elvégzett szélvédő csere hétvégén Szépilona övezetében akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Szépilona

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kavicsfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megelőzve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ekkor még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Autóüveg csere árak – autóüveg csere Szépilona

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Napi szinten kapunk telefont a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő berakás árak Szépilona
 • szélvédő kivágás Szépilona
 • szélvédő sötétítés árak
 • szélvédő üveg árak Szépilona

Sokszor igényelt típusok, szélvédő javítást végzünk:

 • szélvédő Audi A4
 • Opel Astra F szélvédő párásodás
 • S-max szélvédő
 • X-type szélvédő Szépilona
 • Swift 2 szélvédő Szépilona
 • Saab 9-3 szélvédő Szépilona
 • BMW 5 szélvédő Szépilona
 • 7 szélvédő Szépilona

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Szépilona

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Szépilona – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Szépilona: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk.
  A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Szépilona
 • Szélvédő polírozás Szépilona: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ.
  Szélvédőpolirozás Szépilona
 • Szélvédő gravírozás Szépilona: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
  Szélvédőgravírozás Szépilona
 • Nano szélvédőbevonat Szépilona: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is.
  Nanobevonat Szépilona

Ha a szélvédő javítás Szépilona környékén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: teherautó szélvédő csere Szépilona

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Szépilona területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes autóüveg csere árakkal.