Megbízható szélvédő csere Zöldmál

Megbízható szélvédő csere Zöldmál

Akár azonnali ablaküveg csere önrész kedvezménnyel Zöldmál övezetében akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó szélvédőjének megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Zöldmál

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás menetét. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezáltal megelőzve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Zöldmál

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten kapunk telefont az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő berakás árak
 • szélvédő kivágó gép Zöldmál
 • szélvédő sötétítés árak Zöldmál
 • szélvédőüveg javítás Zöldmál

Keresett típusok, szélvédő javítást végzünk:

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Zöldmál

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Zöldmál – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Zöldmál: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Zöldmál
 • Szélvédő polírozás Zöldmál: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Zöldmál
 • Szélvédő gravírozás Zöldmál: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Zöldmál
 • Nanobevonat Zöldmál: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Zöldmál

Ha a kőfelverődés javítás Zöldmál környékén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: hátsó szélvédő javítás Zöldmál

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Zöldmál területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt autóüveg beszerelés árakkal.

Helyszíni szélvédő üveg javítás Zöldmál

Garanciával történő, kedvező árú kavicsfelverődés javítás Zöldmál vonzáskörzetében (36 70 602-6000), azonnal.

Autó szélvédő javítás Zöldmál – hasznos tanácsok

Mindig takarja le a károsodást, hogy ne szennyeződjön!
Nyári időszakban a szélvédő gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget az autóüveg károsodásának elhárítása előtt!
Színezett autóüveg javítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédő helyreállítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Egyfelől kizárólag bizonyított minőségű szélvédő üveget építünk be minőségi gyártók termékei közül, másrészt ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő ál-szakemberekre, akik jócskán áron aluli javítást ígérve számos laikust megvezetnek. Mi csak kiváló eszközökkel dolgozunk, és ha minket választ, nyugodt lehet, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, hiszen régóta foglalkozunk ezzel.Szélvédőjavítás Zöldmál

2. Akár vasárnap is vállalunk szerelést, és akár a helyszínre is megyünk!Gyors szélvédő javítás Zöldmál

3. Velünk pénzt is spórolhat, tekintve, hogy a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a sérülés.

A legtöbb esetben kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor van rá szükség, mik a költségei, és kihez fordulhatok tisztességes, villámgyors és potom pénzbe kerülő megoldásért? Személyautó, busz, kamion, teherautó autóüveg javítása akár a helyszínen is.Olcsó szélvédő javítás Zöldmál
Napi szinten kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő beázás Zöldmál
 • szélvédő hibák
 • szélvédő rojt
 • 3m szélvédő ragasztó Zöldmál

Jellemző modellek, szélvédő javítást vállalunk:

 • Opel Combo B szélvédő
 • Opel Astra F szélvédő matrica
 • Ir szélvédő
 • XC90 szélvédő Zöldmál
 • Mazda 2 szélvédő Zöldmál
 • Renault espace 4 szélvédő
 • Mtz 50 szélvédő
 • Golf 7 szélvédő Zöldmál

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA Zöldmál térségében!

Villámgyors és profi szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károsodások, repedések orvoslása garanciával, javítóműhelyünkben, otthonában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!

Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan problémát vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert minimális a probléma nagysága. Ha látható rés vagy törés alakult ki az autóüvegben, akkor érdemes inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés mindennél fontosabb, és a sérült autóüveggel inkább ne utazzon tovább!

Gyakori eset, hogy az autó szélvédője a kőfelverődés hatására mindjárt megreped, szemmel látható sérülés keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni. Az autóüveg sérülésénél az egyik alapvető feladat, hogy miután észrevettük a problémát, akkor haladéktalanul intézkedjünk, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg javítására!
Ne feledje, ha kocsijáról van szó, érdemes szakavatott szakembert hívnia szélvédő üveg javítás Zöldmál térségében (06 30 602 6000) történő elvégzéséhez!

Akciós szélvédő csere Zöldmál

Akár azonnali ablaküveg csere önrész kedvezménnyel Zöldmál területén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.
CASCO kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehézkesen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Zöldmál

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen kis problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható részeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megelőzve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Zöldmál

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Gyakran kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédőcsík
 • szélvédő nano bevonat
 • új szélvédő árak Zöldmál
 • szélvédő üveg polírozás Zöldmál

Jellemző márkák, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Omega B szélvédő keret
 • Opel Corsa C szélvédő méret
 • Opel Astra G szélvédő párásodás
 • W124 szélvédő
 • Golf 2 szélvédő
 • Golf 4 szélvédő méret Zöldmál
 • Fiat 500 szélvédő
 • Rover 75 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Zöldmál

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Zöldmál – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Zöldmál: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Zöldmál
 • Szélvédő polírozás Zöldmál: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Zöldmál
 • Szélvédő gravírozás Zöldmál: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Zöldmál
 • Nanobevonat Zöldmál: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Zöldmál

Ha a szélvédőrepedés javítás Zöldmál területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javító műhely Zöldmál

Ne feledje, autóüveg csere Zöldmál területén akár szombaton, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő beépítés árakkal.