Megbízható szélvédő csere Pesthidegkút

Megbízható szélvédő csere Pesthidegkút

Néhány órán belül elvégzett szélvédő csere hétvégén Pesthidegkút területén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Pesthidegkút

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült üveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen lehetett kiemelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Pesthidegkút

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink a következő kérdésekkel kapcsolatban:

Keresett márkák, szélvédő javítást vállalunk:

 • szélvédő C-max
 • Corsa D szélvédő
 • Opel Astra G szélvédő párásodás
 • BMW 1 szélvédő Pesthidegkút
 • Swift 2 szélvédő
 • Peugeot 406 szélvédő Pesthidegkút
 • Trabant 601 szélvédő Pesthidegkút
 • Golf 7 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Pesthidegkút

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Pesthidegkút – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Pesthidegkút: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Pesthidegkút
 • Szélvédő polírozás Pesthidegkút: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Pesthidegkút
 • Szélvédő gravírozás Pesthidegkút: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Pesthidegkút
 • Nanobevonat Pesthidegkút: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Pesthidegkút

Ha a kőfelverődés javítás Pesthidegkút régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: sérült szélvédőüveg csere Pesthidegkút

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Pesthidegkút területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes autóüveg beszerelés árakkal.

Megbízható kőfelverődés javítás Pesthidegkút

Helyszíni, kedvező árú szélvédő üveg javítás Pesthidegkút övezetében (36 70 602-6000), perceken belüli indulással.

Szélvédőjavítás Pesthidegkút – gyakorlati tanácsok

Mindig takarja le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön!
Nyári időszakban a szélvédő gyorsabban reped!
Ne mossa le az autóüveget az autóüveg szerelése előtt!
Színezett autóüveg károsodásának elhárítása is lehetséges!
Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédőüveg helyreállítására?

1. A legfontosabb, amit velünk elér, a biztonság. Egyfelől kizárólag márkás szélvédőt építünk be minőségi gyártók ragasztói közül, másfelől ne hagyatkozzon szép számmal hirdető hozzá nem értő „szakemberekre”, akik olcsó munkát ígérve számos laikust megvezetnek. Mi csakis kiváló szerszámokkal dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nem kell idegeskednie, sok referenciával bírunk a szélvédő javítás és csere területén, mert régóta űzzük ezt a mesterséget.Szélvédőjavítás Pesthidegkút

2. Akár vasárnap is végzünk hibaelhárítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!Gyors szélvédő javítás Pesthidegkút

3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mivel a szélvédőt csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a kár.

Gyakran kiküszöbölhetetlennek látszik, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és kihez fordulhatok tisztességes, villámgyors és pénztárca kímélő megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása a helyszínen.Olcsó szélvédő javítás Pesthidegkút
Napi szinten kapunk telefont az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő fóliázás
 • szélvédő napellenző csík Pesthidegkút
 • szélvédő kárbejelentő Pesthidegkút
 • szélvédő üvegezés Pesthidegkút

Keresett típusok, szélvédő cserét végzünk:

 • Vectra B szélvédő
 • Opel Astra F szélvédő beszerelés Pesthidegkút
 • Opel Astra G szélvédő alatti műanyag Pesthidegkút
 • W124 szélvédő Pesthidegkút
 • Mazda 2 szélvédő
 • Golf 4 szélvédő matrica
 • Trabant 601 szélvédő Pesthidegkút
 • szelvedo Peugeot 807 Pesthidegkút

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT AUTÓÜVEG JAVÍTÁS Pesthidegkút területén!

Villámgyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károsodások, hézagok orvoslása garanciával, telephelyünkön, az Ön házánál vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiérkezéssel!

Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést idéz elő, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szerelőt hívni, mert elhanyagolható a sérülés nagysága. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor ajánlott inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a kárt szenvedett autóüveggel inkább ne haladjon tovább!

Gyakori eset, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására egyből megreped, szemmel látható probléma keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet eltüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy miután meghatároztuk a bajt, akkor haladéktalanul meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg javítására!
Ne feledje, ha autójáról van szó, érdemes megbízható szakműhelyt megbíznia szélvédő üveg javítás Pesthidegkút környékén (06/30 602-6000) történő kivitelezéséhez!

CASCO-s autóüveg beépítés Pesthidegkút

Akár azonnali szélvédőcsere CASCO-ra Pesthidegkút környékén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.
CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Pesthidegkút

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott üveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül lehetett kiemelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel kiküszöbölve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Pesthidegkút

Az árakkal kapcsolatos bővebb információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Gyakran kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő biztosítás
 • szélvédő keret
 • szélvédő rendelés Pesthidegkút
 • szélvédő üveg karceltávolító Pesthidegkút

Sokszor igényelt márkák, szélvédő cserét végzünk:

 • Opel Omega B szélvédő keret
 • Mazda 323 F szélvédő
 • Audi Q5 szélvédő
 • Golf 1 szélvédő
 • Megane 2 szélvédő Pesthidegkút
 • Mazda 5 szélvédő
 • Peugeot 508 szélvédő
 • Saab 93 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Pesthidegkút

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Pesthidegkút – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Pesthidegkút: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Pesthidegkút
 • Szélvédő polírozás Pesthidegkút: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Pesthidegkút
 • Szélvédő gravírozás Pesthidegkút: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Pesthidegkút
 • Nanobevonat Pesthidegkút: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Pesthidegkút

Ha az autóüveg javítás Pesthidegkút övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: első szélvédő javítás Pesthidegkút

Ne feledje, autóüveg csere Pesthidegkút területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő beépítés árakkal.