Megbízható Citroen AX szélvédő csere Solymárvölgy

Megbízható Citroen AX szélvédő csere Solymárvölgy

Akár azonnali szélvédős házhoz Solymárvölgy övezetében akár ünnepnapon, rengeteg tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Solymárvölgy

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott üveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy gonddal választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Solymárvölgy

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten kapunk telefont az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • párásodik a szélvédő Solymárvölgy
 • szélvédő napellenző fólia Solymárvölgy
 • új szélvédő árak
 • 3m szélvédő ragasztó Solymárvölgy

Keresett modellek, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Omega B szélvédő Solymárvölgy
 • Opel Astra F szélvédő gumi Solymárvölgy
 • Audi Q7 szélvédő
 • Skoda yeti szélvédő
 • Golf 3 szélvédő Solymárvölgy
 • 407 szélvédő Solymárvölgy
 • Mazda CX 5 szélvédő
 • Maruti 800 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Solymárvölgy

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a megfelelő állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Solymárvölgy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Solymárvölgy: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Solymárvölgy
 • Szélvédő polírozás Solymárvölgy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Solymárvölgy
 • Szélvédő gravírozás Solymárvölgy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Solymárvölgy
 • Nanobevonat Solymárvölgy: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Solymárvölgy

Ha a szélvédő javítás Solymárvölgy környékén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: megrepedt szélvédő szerelése Solymárvölgy

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Solymárvölgy területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.

Akciós szélvédő karcolódás javítás Solymárvölgy

Mobil, pénztárcabarát autóüveg javítás Solymárvölgy környékén (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Kavicsfelverődés javítás Solymárvölgy – hasznos információk

Minden esetben takarja le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön!
Nyáron az autóüveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédőt az autóüveg javítása előtt!
Színezett szélvédő üveg károsodásának elhárítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő javítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is csak márkás szélvédő üveget szerelünk be minőségi gyártók ragasztói közül, másrészt ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő nem hozzáértő szerelőkre, akik jócskán áron aluli szerelést ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét. Mi csakis jó minőségű szerszámokkal dolgozunk, és ha minket hív, nem kell idegeskednie, sok referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mivel régóta foglalkozunk ezzel.Szélvédőjavítás Solymárvölgy

2. Akár szombaton is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!Gyors szélvédő javítás Solymárvölgy

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mivel a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a sérülés.

Többnyire elkerülhetetlennek tűnik, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és kihez tanácsos fordulni becsületes, gyors és jutányos megoldásért? Személyautó, busz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása helyszíni kiszállással.Olcsó szélvédő javítás Solymárvölgy
Napi szinten jönnek hívások az ügyfelektől az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő beázás
 • szélvédő oldalablak Solymárvölgy
 • szélvédő repedés javítás ár
 • szélvédő üveg karceltávolító

Sokszor igényelt modellek, szélvédő cserét végzünk:

 • Opel Vectra B szélvédő keret
 • Corsa D szélvédő
 • Opel Astra G szélvédő párásodás Solymárvölgy
 • Golf V szélvédő Solymárvölgy
 • Golf 3 szélvédő
 • 508 szelvedo
 • Mazda 626 szélvédő Solymárvölgy
 • Golf 7 szélvédő

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT AUTÓÜVEG JAVÍTÁS Solymárvölgy övezetében!

Gyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott sérülések, repedések elhárítása garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!

Előfordul, hogy autózás közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencsénk van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert említésre sem méltó a kár nagysága. Ha látható rés vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor ne habozzon inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonság mindennél fontosabb, és a problémás autóüveggel inkább ne közlekedjen!

Időnként előfordul, hogy az autó szélvédője a kő felpattanása hatására egyből megsérül, észrevehető probléma keletkezik, amit csak helyreállítással vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni. Az autóüveg sérülésénél az egyik alapvető dolog, hogy miután megállapítottuk a gondot, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg ép állapotba hozására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, érdemes megbízható szakműhelyt választania szélvédő karcolódás javítás Solymárvölgy régiójában (06 30 602 6000) történő kivitelezéséhez!

Garanciális szélvédő csere Solymárvölgy

Akár azonnali szélvédő csere Solymárvölgy területén akár a helyszínen, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.
CASCO kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor nagyon nehézkesen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a kívánatos.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Solymárvölgy

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után jöhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így megakadályozva a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Solymárvölgy

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.
Többnyire a következő típusok helyreállítását szoktuk elvégezni:

 • Helyszíni Alfa Romeo 147 szélvédő eltávolítás Solymárvölgy kiszállással
 • Helyszíni Audi 90 szélvédő beépítés Solymárvölgy házhoz
 • CASCO-s BMW X5 szélvédő törés javítás Solymárvölgy házhoz
 • Mobil Citroen C2 szélvédőcsere Solymárvölgy házhoz
 • Mobil Dacia Lodgy szélvédő beépítés Solymárvölgy kiszállással
 • Teljes körű kárrendezéssel Daewoo Racer szélvédő beépítés Solymárvölgy házhoz
 • Teljes körű kárrendezéssel Fiat Stilo sérült szélvédő csere kiszállással
 • Teljes körű kárrendezéssel Ford Focus autóüveg csere Solymárvölgy kiszállással
 • Teljes körű kárrendezéssel Honda Jazz szélvédő eltávolítás Solymárvölgy házhoz
 • Helyszíni Hyundai Getz szélvédő eltávolítás Solymárvölgy kiszállással
 • CASCO-s Kia Ceed sérült szélvédő csere Solymárvölgy házhoz
 • CASCO-s sérült szélvédő csere házhoz
 • Helyszíni megrepedt autóüveg javítás Solymárvölgy házhoz
 • Mobil Mitsubishi Pajero megrepedt autóüveg javítás Solymárvölgy kiszállással
 • Teljes körű kárrendezéssel Nissan Almera repedt autóüveg csere Solymárvölgy házhoz
 • Hétvégi Opel Corsa D szélvédőjavítás házhoz
 • CASCO-s Peugeot 207 sérült autóüveg csere Solymárvölgy házhoz
 • Teljes körű kárrendezéssel Renault Laguna szélvédőcsere házhoz
 • CASCO-s Saab 9000 szélvédő kiszerelés házhoz
 • Hétvégi Seat Altea oldalüveg javítás házhoz
 • Helyszíni Skoda Felicia autóüveg csere kiszállással
 • Hétvégi Suzuki Alto szélvédő helyreállítás Solymárvölgy házhoz
 • Hétvégi Toyota Land Cruiser szélvédő eltávolítás házhoz
 • Mobil Volswagen Touran autóüveg csere házhoz
 • CASCO-s Volvo S60 szélvédő helyreállítás kiszállással

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Sokszor keresnek minket a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő javítás Solymárvölgy
 • intelligens szélvédő Solymárvölgy
 • szélvédő szerviz Solymárvölgy
 • szélvédőüveg javítás

Keresett márkák, szélvédő javítást végzünk:

 • szélvédő C-max
 • Toyota Carina E szélvédő Solymárvölgy
 • Q5 szélvédő Solymárvölgy
 • Golf 1 szélvédő
 • Fiat punto 1 szélvédő Solymárvölgy
 • Clio 3 szélvédő
 • Peugeot 607 szélvédő Solymárvölgy
 • Saab 93 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Solymárvölgy

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a tökéletes állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Solymárvölgy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Solymárvölgy: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Solymárvölgy
 • Szélvédő polírozás Solymárvölgy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Solymárvölgy
 • Szélvédő gravírozás Solymárvölgy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Solymárvölgy
 • Nano szélvédőbevonat Solymárvölgy: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Solymárvölgy

Ha a szélvédőrepedés javítás Solymárvölgy régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédős mester Solymárvölgy

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Solymárvölgy területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható autóüveg beszerelés árakkal.