Megbízható autóüveg javítás Pasarét

Megbízható autóüveg javítás Pasarét

Professzionális, olcsó autóüveg javítás Pasarét térségében (36 70 602-6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédőüveg javítás Pasarét – gyakorlati tippek

Először takarja le a sérülést, hogy ne kerüljön bele piszok!
Melegben az autóüveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget az autóüveg szerelése előtt!
Színezett autóüveg szerelése is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket válasszon az autóüveg ép állapotba hozására?

1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyfelől csak minőségi szélvédőt szerelünk be bevált gyártók termékei közül, másrészt ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő nem hozzáértő szerelőkre, akik jócskán áron aluli munkát ígérve számos laikust megvezetnek. Mi kizárólag minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodt lehet, nem kevés referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.Szélvédőjavítás Pasarét

2. Akár szombaton is vállalunk javítást, és akár a helyszínre is megyünk!Gyors szélvédő javítás Pasarét

3. Velünk pénzt is megtakaríthat, mert a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a sérülés.

Gyakorta elkerülhetetlennek tűnik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és melyik szakembert válasszam lelkiismeretes, villámgyors és olcsó megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, tehergépkocsi autóüveg javítása a helyszínen.Olcsó szélvédő javítás Pasarét
Sokszor kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő biztosítás Pasarét
 • szélvédő kivágás
 • szélvédő üveg
 • 3m szélvédő ragasztó Pasarét

Keresett típusok, szélvédő javítást vállalunk:

 • Opel Combo B szélvédő Pasarét
 • Opel Astra F szélvédő matrica
 • Wagon R szélvédő
 • Honda CRV szélvédő
 • Swift 2 szélvédő
 • VW Golf 4 szélvédő matrica Pasarét
 • BMW 5 szélvédő Pasarét
 • Mtz 80 szélvédő Pasarét

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS Pasarét területén!

Gyors és szakértő szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károsodások, repedések elhárítása garanciával, telephelyünkön, az Ön házánál vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiszállással!

Előfordul, hogy menet közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést vált ki, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakembert hívni, mert említésre sem méltó a sérülés nagysága. Ha látható rés vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor javasoljuk inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonság mindennél fontosabb, és a problémás autóüveggel inkább ne haladjon tovább!

Időnként előfordul, hogy az autó szélvédője a kőfelverődés hatására azonnal károsodik, szemmel látható kár keletkezik, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy miután észleltük a rendellenességet, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő javítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha autójáról van szó, érdemes jól felszerelt szerelőt hívnia szélvédő karcolódás javítás Pasarét régiójában (06 30 602 6000) való kivitelezéséhez!

Professzionális szélvédő csere Pasarét

Akár azonnali szélvédő szerviz Pasarét övezetében akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Pasarét

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan rongálódik. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott üveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kiemelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Pasarét

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Napi szinten keresnek minket a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő gumi ragasztás Pasarét
 • szélvédő napellenző fólia Pasarét
 • szélvédő repedés javítás ár
 • szélvédő üveg árak

Jellemző márkák, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Omega B szélvédő keret Pasarét
 • F Astra szélvédő Pasarét
 • Opel Astra G szélvédő alatti műanyag
 • Clio 1 szélvédő
 • Renault Clio 1 szélvédő Pasarét
 • Golf 4 szélvédő matrica
 • Passat 5.5 szélvédő Pasarét
 • 7 szélvédő

Garanciális kérdések

 • A részünkről felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Pasarét

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Pasarét – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Pasarét: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Pasarét
 • Szélvédő polírozás Pasarét: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Pasarét
 • Szélvédő gravírozás Pasarét: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Pasarét
 • Nano szélvédőbevonat Pasarét: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Pasarét

Ha a szélvédőrepedés javítás Pasarét környékén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő repedés javítás Pasarét

Ne feledje, autó szélvédőcsere Pasarét területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt autóüveg csere árakkal.