Megbízható autóüveg csere Kővár

Megbízható autóüveg csere Kővár

Rövid határidőn belüli szélvédős házhoz Kővár régiójában akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehézkesen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Kővár

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Kővár

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Napi szinten kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő gravírozás Kővár
 • szélvédő karc
 • szélvédő repedés
 • szélvédő üveg árak

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást végzünk:

 • Corsa C szélvédő Kővár
 • F Astra szélvédő
 • szélvédő Octavia Kővár
 • Rain-x szélvédő
 • Peugeot 206 szélvédő méret Kővár
 • 508 szelvedo Kővár
 • Passat 5.5 szélvédő
 • Maruti 800 szélvédő Kővár

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Kővár

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a megfelelő állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Kővár – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Kővár: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Kővár
 • Szélvédő polírozás Kővár: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Kővár
 • Szélvédő gravírozás Kővár: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Kővár
 • Nano szélvédőbevonat Kővár: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Kővár

Ha a szélvédőrepedés javítás Kővár környékén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: autóüveg javítás Kővár

Ne feledje, autó szélvédőcsere Kővár területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető autóüveg beszerelés árakkal.