Megbízható autóüveg csere Békásmegyer

Megbízható autóüveg csere Békásmegyer

Néhány órán belül elvégzett autó ablak javítás kárrendezéssel Békásmegyer vonzáskörzetében akár hétvégén, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehézkesen állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Békásmegyer

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, akármilyen kis problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg kivétele után jöhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezáltal megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Békásmegyer

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor keresnek minket a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédőfólia csík felhelyezése
 • szélvédő hővédő fólia Békásmegyer
 • szélvédő ragasztás
 • szélvédő üveg polírozás

Jellemző modellek, szélvédő cserét végzünk:

 • Corsa C szélvédő
 • Opel Corsa D szélvédő méret
 • Opel Astra G szélvédő párásodás Békásmegyer
 • Honda CRV szélvédő Békásmegyer
 • Fiat punto 1 szélvédő
 • Peugeot 406 szélvédő
 • Peugeot 5008 szélvédő
 • Rover 75 szélvédő

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Békásmegyer

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a megfelelő állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Békásmegyer – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Békásmegyer: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Békásmegyer
 • Szélvédő polírozás Békásmegyer: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Békásmegyer
 • Szélvédő gravírozás Békásmegyer: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Békásmegyer
 • Nanobevonat Békásmegyer: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Békásmegyer

Ha a kőfelverődés javítás Békásmegyer régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: akciós autóüveg beszerelés Békásmegyer

Ne feledje, autóüveg csere Békásmegyer területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt autóüveg beszerelés árakkal.

Akciós kavicsfelverődés javítás Békásmegyer

Garanciális, olcsó kőfelverődés javítás Békásmegyer övezetében (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Kavicsfelverődés javítás Békásmegyer – gyakorlati tanácsok

Mindig takarja le a kár helyét, hogy ne kerüljön bele piszok!
Nyári időszakban a szélvédő gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédőt az autóüveg javítása előtt!
Színezett szélvédő hibájának megszüntetése is lehetséges!
Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédőüveg javítására?

1. A legfontosabb, amit velünk elér, a biztonság. Egyrészt kizárólag jó minőségű szélvédő üveget építünk be bevált gyártók ragasztói közül, másfelől ne bízza magát a piacon jelen lévő nem hozzáértő szerelőkre, akik olcsó munkát ígérve sok embert becsapnak. Mi csakis jó minőségű szerszámokkal dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodtan alhat, számos referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, hiszen régóta foglalkozunk ezzel.Szélvédőjavítás Békásmegyer

2. Hétvégén is végzünk szerelést, és akár Önhöz is megyünk!Gyors szélvédő javítás Békásmegyer

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a probléma.

Sokszor szükségszerűnek tűnik, de mikor van rá szükség, mik a költségei, és kit bízhatok meg vele tisztességes, gyors és kedvező árú megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, teherautó szélvédő javítása akár a helyszínen is.Olcsó szélvédő javítás Békásmegyer
Sokszor kapunk telefont az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő fóliázás Békásmegyer
 • szélvédő napellenző fólia Békásmegyer
 • szélvédő üveg
 • szélvédő védő fólia

Sokszor igényelt típusok, szélvédő cserét vállalunk:

 • Vectra C szélvédő
 • Astra G szélvédő gumi
 • Insignia szélvédő
 • W211 szélvédő Békásmegyer
 • Golf 2 szélvédő
 • Golf 3 szélvédő gumi
 • Golf 6 szélvédő
 • 7 szélvédő

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐ REPEDÉS JAVÍTÁS Békásmegyer vonzáskörzetében!

Villámgyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károsodások, hézagok megszüntetése garanciával, telephelyünkön, Önnél vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!

Megesik, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert minimális a probléma kiterjedése. Ha látható hézag vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonság elsődleges prioritású, és a problémás szélvédővel inkább nem érdemes kockáztatni!

Sokszor megtörténik, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására egyből megsérül, látható probléma keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy szélvédő cserével lehet kiküszöbölni. Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb feladat, hogy miután észrevettük a bajt, akkor haladéktalanul meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő ép állapotba hozására!
Jusson eszébe, ha kocsijáról van szó, tanácsos jól felszerelt szerelőt megbíznia szélvédő üveg javítás Békásmegyer területén (06/30 602-6000) történő lebonyolításához!

Akciós szélvédőcsere Békásmegyer

Rövid határidőn belüli sérült szélvédő csere Békásmegyer régiójában akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.
Teljes körű kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Békásmegyer

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így megakadályozva a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Békásmegyer

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Sokszor kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő polírozás
 • szélvédő keret
 • szélvédő repedés ragasztó Békásmegyer
 • szélvédő üveg polírozás Békásmegyer

Sokszor igényelt típusok, szélvédő javítást végzünk:

 • Opel Omega B szélvédő
 • F Astra szélvédő Békásmegyer
 • Iveco szélvédő
 • 12v szélvédő fűtés Békásmegyer
 • Peugeot 207 szélvédő
 • Peugeot 406 szélvédő
 • Renault 5 szélvédő Békásmegyer
 • Mtz 80 szélvédő Békásmegyer

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Békásmegyer

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Békásmegyer – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Békásmegyer: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Békásmegyer
 • Szélvédő polírozás Békásmegyer: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Békásmegyer
 • Szélvédő gravírozás Békásmegyer: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Békásmegyer
 • Nano szélvédőbevonat Békásmegyer: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Békásmegyer

Ha a szélvédőjavítás Békásmegyer környékén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő javítás háznál Békásmegyer

Ne feledje, autó szélvédőcsere Békásmegyer területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes szélvédő beépítés árakkal.