Megbízható autóüveg beépítés Kaszásdűlő

Megbízható autóüveg beépítés Kaszásdűlő

Néhány órán belül elvégzett autóüveg cseréje Kaszásdűlő övezetében akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Kaszásdűlő

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott üveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi autóüveg kivétele után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen tudtuk kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Autóüveg csere árak – autóüveg csere Kaszásdűlő

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő akció
 • szélvédő napellenző fólia
 • szélvédő rojt
 • mannol 9804 szélvédő javító szett

Keresett modellek, szélvédő cserét végzünk:

 • szélvédő C-max
 • Opel Astra F szélvédő mérete
 • Wagon R szélvédő Kaszásdűlő
 • Golf 1 szélvédő Kaszásdűlő
 • Mazda 3 szélvédő Kaszásdűlő
 • Aixam 400 szélvédő
 • Peugeot 5008 szélvédő
 • Golf 7 szélvédő Kaszásdűlő

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Kaszásdűlő

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Kaszásdűlő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Kaszásdűlő: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Kaszásdűlő
 • Szélvédő polírozás Kaszásdűlő: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Kaszásdűlő
 • Szélvédő gravírozás Kaszásdűlő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Kaszásdűlő
 • Nano szélvédőbevonat Kaszásdűlő: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Kaszásdűlő

Ha a szélvédőjavítás Kaszásdűlő területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: hátsó szélvédő javítás Kaszásdűlő

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Kaszásdűlő területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő beépítés árakkal.

Helyszíni autó szélvédő javítás Kaszásdűlő

Helyszíni, kedvező árú kőfelverődés javítás Kaszásdűlő környékén (36 70 602-6000), perceken belüli indulással.

Szélvédőüveg javítása Kaszásdűlő – hasznos tanácsok

Először takarja le a károsodást, hogy ne kerüljön bele piszok!
Nyáron az autóüveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg javítása előtt!
Színezett szélvédő üveg károsodásának elhárítása is lehetséges!
Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédőüveg helyreállítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Először is csak bizonyított minőségű szélvédőt helyezünk be jól ismert gyártók ragasztói közül, másfelől ne bízza magát a piacon jelen lévő kontárokra, akik jutányos szerelést ígérve sokakat átvernek. Mi csakis minőségi anyagokkal és szerszámokkal dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodt lehet, sok referenciával bírunk az autóüveg javítás és csere területén, hiszen régóta szerelünk szélvédőket.Szélvédőjavítás Kaszásdűlő

2. Hétvégén is vállalunk hibaelhárítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!Gyors szélvédő javítás Kaszásdűlő

3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a sérülés.

Gyakran szükségszerűnek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyibe kerül, és kit bízhatok meg vele lelkiismeretes, villámgyors és megfizethető megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, teherautó szélvédő javítása a sérülés helyszínén.Olcsó szélvédő javítás Kaszásdűlő
Napi szinten jönnek hívások az ügyfelektől a következő kérdésekkel kapcsolatban:

Jellemző típusok, szélvédő javítást vállalunk:

 • Corsa C szélvédő Kaszásdűlő
 • Astra G szélvédő gumi Kaszásdűlő
 • Iveco szélvédő Kaszásdűlő
 • Clio 1 szélvédő
 • Peugeot 207 szélvédő Kaszásdűlő
 • VW Golf 4 szélvédő ár Kaszásdűlő
 • Mazda CX 5 szélvédő Kaszásdűlő
 • 7 szélvédő Kaszásdűlő

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS KŐFELVERŐDÉS JAVÍTÁS Kaszásdűlő környékén!

Villámgyors és professzionális szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károsodások, repedések kiküszöbölése garanciával, telephelyünkön, otthonában vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel!

Megesik, hogy menet közben a szélvédőre felpattanó kő olyan sérülést okoz, amelyet orvosolni kell. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakembert hívni, mert nagyon kicsi a kár nagysága. Ha látható repedés vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor jobb inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a személyi biztonság első számú szempont, és a sérült autóüveggel inkább ne haladjon tovább!

Nem ritka, hogy az autó szélvédője a kő hatására azonnal megreped, szemmel látható kár keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni. Az autóüveg sérülésénél az egyik alapvető dolog, hogy miután meghatároztuk a bajt, akkor haladéktalanul be kell avatkozni, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő ép állapotba hozására!
Jusson eszébe, ha kocsijáról van szó, érdemes szakavatott szakműhelyt hívnia kavicsfelverődés javítás Kaszásdűlő vonzáskörzetében (06 70 602 6000) való kivitelezéséhez!

Mobil szélvédőcsere Kaszásdűlő

Akár azonnali szélvédős házhoz Kaszásdűlő régiójában akár munkaszüneti napon, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc.
Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Kaszásdűlő

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült üveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül sikerült kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy gonddal választja ki a legjobb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel kiküszöbölve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Kaszásdűlő

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Gyakran jönnek hívások az ügyfelektől a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő törés
 • szélvédő keret Kaszásdűlő
 • új szélvédő árak Kaszásdűlő
 • szélvédő vásárlás

Jellemző típusok, szélvédő cserét vállalunk:

 • szélvédő Audi A4 Kaszásdűlő
 • Toyota Carina E szélvédő Kaszásdűlő
 • Ir szélvédő
 • BMW 1 szélvédő Kaszásdűlő
 • 308 szélvédő Kaszásdűlő
 • Renault espace 4 szélvédő Kaszásdűlő
 • Mazda 6 szélvédő Kaszásdűlő
 • Mtz 80 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Kaszásdűlő

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Kaszásdűlő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Kaszásdűlő: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Kaszásdűlő
 • Szélvédő polírozás Kaszásdűlő: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Kaszásdűlő
 • Szélvédő gravírozás Kaszásdűlő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Kaszásdűlő
 • Nano szélvédőbevonat Kaszásdűlő: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Kaszásdűlő

Ha az autóüveg javítás Kaszásdűlő régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: sérült szélvédőüveg csere Kaszásdűlő

Ne feledje, autó szélvédőcsere Kaszásdűlő területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt autóüveg beszerelés árakkal.