Megbízható autó szélvédő javítás Széphalom

Megbízható autó szélvédő javítás Széphalom

Professzionális, akciós szélvédő üveg javítás Széphalom övezetében (36 70 602-6000), nagyon rövid idő alatt.

Autóüveg javítás Széphalom – gyakorlati tudnivalók

Először takarja le a sérülést, hogy ne kerüljön bele piszok!
Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt!
Színezett autóüveg javítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket válasszon az autóüveg javítására?

1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől csak bizonyított minőségű szélvédő üveget építünk be minőségi gyártók anyagai közül, másrészt ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő ál-szakemberekre, akik olcsó javítást ígérve sok embert becsapnak. Mi csak kiváló termékekkel dolgozunk, és ha minket hív, nem kell idegeskednie, sok referenciával bírunk a szélvédő javítás és csere területén, mivel régóta végezzük a javításokat.
Szélvédőjavítás Széphalom

2. Ünnepnap is végzünk javítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Széphalom

3. Velünk pénzt is spórolhat, mert a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a kár.

Gyakran elkerülhetetlennek tűnik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez tanácsos fordulni tisztességes, villámgyors és kedvezményes megoldásért? Személygépkocsi, busz, kamion, tehergépjármű szélvédő javítása akár a helyszínen is.
Olcsó szélvédő javítás Széphalom
Napi szinten keresnek minket az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • beázik a szélvédő Széphalom
 • intelligens szélvédő
 • szélvédőragasztó Széphalom
 • szélvédő vásárlás Széphalom

Keresett márkák, szélvédő cserét végzünk:

 • Vectra C szélvédő
 • Opel Astra F szélvédő párásodás
 • Wagon R szélvédő
 • Golf 1 szélvédő kéder
 • Golf 3 szélvédő Széphalom
 • Peugeot 405 szélvédő Széphalom
 • Trabant 601 szélvédő Széphalom
 • Golf 7 szélvédő Széphalom

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS Széphalom övezetében!

Villámgyors és professzionális szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott sérülések, hézagok orvoslása garanciával, telephelyünkön, Önnél vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!

Megtörténik, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan kárt okoz, amelyet orvosolni kell. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert minimális a sérülés mértéke. Ha látható hézag vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor javasoljuk inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a sérült autóüveggel inkább nem érdemes kockáztatni!

Időnként előfordul, hogy az autóüveg a kő felpattanása hatására mindjárt megreped, jól kivehető kár keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet eltüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető dolog, hogy miután észrevettük a gondot, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő helyreállítására!
Ha ránk hallgat, ha gépjárművéről van szó, érdemes leinformált szerelőt hívnia kőfelverődés javítás Széphalom övezetében (06/30 602-6000) való elvégzéséhez!

Garanciális szélvédőcsere Széphalom

Akár azonnali autóüveg cseréje Széphalom övezetében akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés nagyságától és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás ajánlott.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Széphalom

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, bármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi szélvédő kiszerelése után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen sikerült kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel megelőzve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Széphalom

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten kapunk telefont az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő beszerelés
 • szélvédő napellenző fólia
 • szélvédő sötétítés árak
 • szélvédő üveg polírozás

Keresett márkák, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Omega B szélvédő
 • F Astra szélvédő Széphalom
 • szélvédő Octavia Széphalom
 • Ignis 1 szélvédő Széphalom
 • 308 szélvédő
 • Prius 3 szélvédő
 • Peugeot 508 szélvédő Széphalom
 • Maruti 800 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Széphalom

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Széphalom – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Széphalom: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk.
  A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Széphalom
 • Szélvédő polírozás Széphalom: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ.
  Szélvédőpolirozás Széphalom
 • Szélvédő gravírozás Széphalom: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
  Szélvédőgravírozás Széphalom
 • Nano szélvédőbevonat Széphalom: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is.
  Nanobevonat Széphalom

Ha a szélvédő javítás Széphalom környékén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő javítás háznál Széphalom

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Széphalom területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.