Helyszíni autóüveg csere Kurucles

Helyszíni autóüveg csere Kurucles

Néhány órán belül elvégzett nano bevonat autószélvédőre Kurucles vonzáskörzetében akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Kurucles

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés menetét. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható részeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg kivétele után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Kurucles

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

Sokszor igényelt márkák, szélvédő cserét végzünk:

 • Vectra B szélvédő díszléc Kurucles
 • Opel Corsa C szélvédő méret Kurucles
 • Uaz szélvédő
 • BMW 1 szélvédő Kurucles
 • Golf 3 szélvédő Kurucles
 • Golf 5 szélvédő Kurucles
 • BMW 5 szélvédő
 • Peugeot 605 szelvedo

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt szélvédők gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Kurucles

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Kurucles – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Kurucles: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Kurucles
 • Szélvédő polírozás Kurucles: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Kurucles
 • Szélvédő gravírozás Kurucles: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Kurucles
 • Nano szélvédőbevonat Kurucles: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Kurucles

Ha az autóüveg javítás Kurucles területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javítás kiszállással Kurucles

Ne feledje, autóüveg csere Kurucles területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt autóüveg beszerelés árakkal.