Garanciális szélvédő kavicsfelverődés javítás Szépvölgy

Garanciális szélvédő kavicsfelverődés javítás Szépvölgy

Garanciális, pénztárcabarát autóüveg javítás Szépvölgy területén (06/70 602-6000), azonnal.

Autóüveg javítása Szépvölgy – hasznos tippek

Először ragassza le a sérülést, hogy ne koszolódjon tovább!
Nyáron az autóüveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő hibájának megszüntetése előtt!
Színezett szélvédő szerelése is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédőüveg helyreállítására?

1. A legfontosabb, amit velünk elér, a biztonság. Először is csak bizonyított minőségű autóüveget építünk be minőségi gyártók anyagai közül, másfelől ne bízza magát szép számmal hirdető ál-szakemberekre, akik jutányos szerelést ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét. Mi csak minőségi szerszámokkal dolgozunk, és ha minket hív, nyugodt lehet, sok referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, mert egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Szépvölgy

2. Akár szombaton is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Szépvölgy

3. Velünk pénzt is megtakaríthat, tekintve, hogy a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem hárítható el a probléma.

Gyakran szükségszerűnek tűnik az ember számára, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és melyik szakembert válasszam tisztességes, villámgyors és filléres megoldásért? Személygépjármű, autóbusz, kamion, tehergépkocsi szélvédő javítása helyszíni kiszállással.
Olcsó szélvédő javítás Szépvölgy
Napi szinten kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő akció
 • összekarcolt szélvédő Szépvölgy
 • új szélvédő árak Szépvölgy
 • szélvédőüveg javítás Szépvölgy

Keresett modellek, szélvédő javítást végzünk:

 • szélvédő C-max Szépvölgy
 • Corsa D szélvédő Szépvölgy
 • Q5 szélvédő
 • Rain-x szélvédő
 • Megane 2 szélvédő
 • 407 szélvédő
 • Peugeot 508 szélvédő
 • BMW 7 szélvédő

AUTÓÜVEG CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA Szépvölgy környékén!

Gyors és professzionális szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, hézagok elhárítása garanciával, javítóműhelyünkben, az Ön házánál vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár kiszállási díj nélkül!

Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakembert hívni, mert minimális a probléma mértéke. Ha látható rés vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor ajánlott inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a személyi biztonság elsődleges prioritású, és a sérült szélvédővel inkább ne haladjon tovább!

Időnként előfordul, hogy a szélvédő a kő hatására egy pillanat alatt károsodik, észrevehető sérülés keletkezik, amit csak helyreállítással vagy szélvédő cserével lehet elhárítani. A szélvédő sérülésénél az egyik legalapvetőbb feladat, hogy miután észleltük a jelenséget, akkor azonnal meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg megmentésére!
Ha ránk hallgat, ha autójáról van szó, tanácsos leinformált szakembert megbíznia szélvédő üveg javítás Szépvölgy vonzáskörzetében (06/70 602-6000) való kivitelezéséhez!

Akciós szélvédő csere Szépvölgy

Akár azonnali szélvédőcsere CASCO-ra Szépvölgy területén akár hétvégén, sok évnyi tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a célszerű.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Szépvölgy

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen kis problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés menetét. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott autóüveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg kivétele után jöhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megelőzve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Szépvölgy

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő ablaktörlő karc Szépvölgy
 • szélvédő kéder gumi Szépvölgy
 • szélvédő repedés javító készlet
 • szélvédő üveg ragasztó Szépvölgy

Keresett típusok, szélvédő javítást vállalunk:

 • Vectra B szélvédő díszléc
 • Opel Corsa D szélvédő méret Szépvölgy
 • Audi Q7 szélvédő
 • BMW 1 szélvédő
 • 307 szélvédő
 • 508 szelvedo
 • Peugeot 607 szélvédő
 • 7 szélvédő Szépvölgy

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Szépvölgy

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Szépvölgy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Szépvölgy: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk.
  A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Szépvölgy
 • Szélvédő polírozás Szépvölgy: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ.
  Szélvédőpolirozás Szépvölgy
 • Szélvédő gravírozás Szépvölgy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
  Szélvédőgravírozás Szépvölgy
 • Nanobevonat Szépvölgy: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is.
  Nanobevonat Szépvölgy

Ha a szélvédőrepedés javítás Szépvölgy övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: akciós kőfelverődés javítás Szépvölgy

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Szépvölgy területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő beépítés árakkal.