Garanciális szélvédő csere Hűvösvölgy

Garanciális szélvédő csere Hűvösvölgy

Akár azonnali oldalablak üveg javítás Hűvösvölgy vonzáskörzetében akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehézkesen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Hűvösvölgy

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, akármilyen kis problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi szélvédő kivétele után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így megelőzve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet közlekedni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Hűvösvölgy

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Sokszor kapunk telefont az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő polírozás
 • szélvédő nano bevonat ár
 • szélvédő tömítés
 • szélvédő üveg ragasztó Hűvösvölgy

Keresett típusok, szélvédő javítást végzünk:

 • Opel Vectra B szélvédő keret Hűvösvölgy
 • Toyota Carina E szélvédő Hűvösvölgy
 • Audi Q5 szélvédő Hűvösvölgy
 • W211 szélvédő Hűvösvölgy
 • Fiat punto 1 szélvédő Hűvösvölgy
 • Saab 9-3 szélvédő
 • Mazda mx 5 szélvédő
 • Mtz 80 szélvédő Hűvösvölgy

Garanciális kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Hűvösvölgy

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Hűvösvölgy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Hűvösvölgy: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Hűvösvölgy
 • Szélvédő polírozás Hűvösvölgy: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Hűvösvölgy
 • Szélvédő gravírozás Hűvösvölgy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Hűvösvölgy
 • Nanobevonat Hűvösvölgy: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Hűvösvölgy

Ha a szélvédő javítás Hűvösvölgy övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: hátsó szélvédő javítás Hűvösvölgy

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Hűvösvölgy területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő beépítés árakkal.