Garanciális szélvédő csere Felhévíz

Garanciális szélvédő csere Felhévíz

Néhány órán belül elvégzett szélvédőjavító műhely Felhévíz övezetében akár munkaszüneti napon, rengeteg tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehézkesen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Felhévíz

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi autóüveg kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így kiküszöbölve a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Felhévíz

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor keresnek minket az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

Sokszor igényelt márkák, szélvédő cserét vállalunk:

 • Vectra C szélvédő Felhévíz
 • Opel Astra F szélvédő beszerelés Felhévíz
 • Iveco szélvédő Felhévíz
 • Skoda yeti szélvédő
 • Fiat punto 1 szélvédő Felhévíz
 • Aixam 400 szélvédő Felhévíz
 • Mtz 50 szélvédő
 • szelvedo Peugeot 807

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Felhévíz

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Felhévíz – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Felhévíz: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Felhévíz
 • Szélvédő polírozás Felhévíz: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Felhévíz
 • Szélvédő gravírozás Felhévíz: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Felhévíz
 • Nano szélvédőbevonat Felhévíz: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Felhévíz

Ha a kőfelverődés javítás Felhévíz régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: teherautó szélvédő csere Felhévíz

Ne feledje, autóüveg csere Felhévíz területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes autóüveg csere árakkal.