CASCO-s szélvédő csere Aquincum

CASCO-s szélvédő csere Aquincum

Akár azonnali nano bevonat autószélvédőre Aquincum övezetében akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, garancia, 30/602 6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen megsérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Aquincum

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás folyamatát. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő kivétele után jöhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így megelőzve a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Aquincum

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől a következő problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő berakás Aquincum
 • szélvédő hibák Aquincum
 • szélvédő repedés ragasztó
 • szélvédő üveg karceltávolító Aquincum

Keresett típusok, szélvédő javítást vállalunk:

 • Vectra B szélvédő Aquincum
 • Toyota Carina E szélvédő
 • Q5 szélvédő
 • Golf V szélvédő Aquincum
 • 206 szélvédő Aquincum
 • Mazda 5 szélvédő
 • Mazda 626 szélvédő Aquincum
 • Rover 75 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Aquincum

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem tisztességes céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Aquincum – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Aquincum: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Aquincum
 • Szélvédő polírozás Aquincum: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Aquincum
 • Szélvédő gravírozás Aquincum: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Aquincum
 • Nanobevonat Aquincum: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Aquincum

Ha a szélvédőrepedés javítás Aquincum vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: olcsó szélvédő szerviz Aquincum

Ne feledje, autóüveg csere Aquincum területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, tisztességes autóüveg beszerelés árakkal.

Mobil kavicsfelverődés javítás Aquincum

Professzionális, jutányos árú szélvédő karcolódás javítás Aquincum környékén (+36 70 602 6000), azonnal.

Autóüveg javítása Aquincum – gyakorlati tanácsok

Mindig takarja le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön!
Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le az autóüveget a szélvédő szerelése előtt!
Színezett szélvédő üveg javítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő helyreállítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyfelől csak jól bevált szélvédőt helyezünk be elismert gyártók anyagai közül, másrészt ne bízza magát a hangoskodó hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jutányos szerelést ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét. Mi kizárólag kiváló termékekkel dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nyugodtan alhat, nem kevés referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.Szélvédőjavítás Aquincum

2. Akár vasárnap is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár házhoz is megyünk!Gyors szélvédő javítás Aquincum

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mivel a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a sérülés.

Gyakran szükségszerűnek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyibe kerül, és kit bízhatok meg vele becsületes, villámgyors és pénztárcabarát megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása helyszíni kiszállással.Olcsó szélvédő javítás Aquincum
Gyakran kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • beázik a szélvédő
 • szélvédő kavicsfelverődés Aquincum
 • szélvédő repedés javítás ár
 • szélvédő üveg árak Aquincum

Keresett márkák, szélvédő cserét vállalunk:

 • Corsa B szélvédő Aquincum
 • Opel Corsa D szélvédő méret
 • Wagon R szélvédő
 • Ignis 1 szélvédő
 • Mazda 2 szélvédő
 • Saab 9-3 szélvédő
 • Golf 6 szélvédő
 • Audi 80 szélvédő

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐ REPEDÉS JAVÍTÁS Aquincum vonzáskörzetében!

Gyors és profi szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott sérülések, rések elhárítása garanciával, műhelyünkben, az Ön házánál vagy a helyszínen, akár ingyenes kiszállással!

Megesik, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt okoz, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert minimális a kár kiterjedése. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor ne habozzon inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés első számú szempont, és a problémás szélvédővel inkább ne utazzon tovább!

Gyakori eset, hogy a szélvédő a kő felpattanása hatására egy pillanat alatt megsérül, látható probléma keletkezik, amit csak javítással vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni. Az autóüveg sérülésénél az egyik alapvető dolog, hogy miután meghatároztuk a gondot, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédőüveg ép állapotba hozására!
Ha ránk hallgat, ha autójáról van szó, tanácsos megbízhatóan dolgozó szerelőt hívnia autó szélvédő javítás Aquincum régiójában (06/70 602-6000) való lebonyolításához!

Helyszíni autóüveg csere Aquincum

Akár azonnali szélvédőcsere CASCO-ra Aquincum övezetében akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.
Teljes körű kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Aquincum

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen kis problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott üveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi autóüveg kivétele után jöhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megelőzve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Aquincum

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor keresnek minket az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő gumi javítás
 • szélvédő páramentesítés Aquincum
 • szélvédő repedés javítás ár Aquincum
 • szélvédőüveg javítás Aquincum

Jellemző típusok, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Omega B szélvédő
 • Opel Astra F szélvédő matrica
 • Uaz szélvédő
 • Yaris szélvédő Aquincum
 • Renault Clio 1 szélvédő
 • Golf 4 szélvédő
 • Mazda mx 5 szélvédő Aquincum
 • Gaz 69 szélvédő Aquincum

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Aquincum

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem tisztességes céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Aquincum – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Aquincum: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Aquincum
 • Szélvédő polírozás Aquincum: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Aquincum
 • Szélvédő gravírozás Aquincum: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Aquincum
 • Nanobevonat Aquincum: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Aquincum

Ha a szélvédőjavítás Aquincum területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javító műhely Aquincum

Ne feledje, autóüveg csere Aquincum területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható autóüveg csere árakkal.