CASCO-s autóüveg csere Máriaremete

CASCO-s autóüveg csere Máriaremete

Néhány órán belül elvégzett oldalablak üveg javítás Máriaremete környékén akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Máriaremete

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható részeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így megelőzve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Máriaremete

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Gyakran kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő ablaktörlő karc Máriaremete
 • szélvédő kivágás
 • szélvédő polír
 • 3m szélvédő ragasztó

Sokszor igényelt modellek, szélvédő cserét végzünk:

 • Opel Vectra B szélvédő gumi
 • Opel Corsa C szélvédő méret
 • Audi Q5 szélvédő
 • Megane 1 szélvédő
 • Megane 2 szélvédő
 • Renault espace 4 szélvédő Máriaremete
 • Peugeot 607 szélvédő
 • Audi 80 szélvédő

Garanciális kérdések

 • A részünkről beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Máriaremete

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a tökéletes állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Máriaremete – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Máriaremete: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Máriaremete
 • Szélvédő polírozás Máriaremete: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Máriaremete
 • Szélvédő gravírozás Máriaremete: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Máriaremete
 • Nanobevonat Máriaremete: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Máriaremete

Ha a szélvédő javítás Máriaremete régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő repedés javítás Máriaremete

Ne feledje, autó szélvédőcsere Máriaremete területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.

Megbízható kőfelverődés javítás Máriaremete

Megbízható, kedvező árú szélvédő repedés javítás Máriaremete vonzáskörzetében (06 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Autó szélvédő javítás Máriaremete – megszívlelendő tippek

Minden esetben ragassza le a károsodást, hogy ne szennyeződjön!
Melegben a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le az autóüveget a szélvédő üveg hibájának megszüntetése előtt!
Színezett szélvédő javítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédőüveg helyreállítására?

1. A legfontosabb, amit velünk elér, a biztonság. Egyfelől csak minőségi autóüveget helyezünk be elismert gyártók termékei közül, másfelől ne hagyatkozzon a piacon jelen lévő nem hozzáértő szerelőkre, akik olcsó javítást ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét. Mi kizárólag kitűnő eszközökkel dolgozunk, és ha velünk végezteti a javítást, nyugodt lehet, sok referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert régóta végezzük a javításokat.Szélvédőjavítás Máriaremete

2. Hétvégén is vállalunk szerelést, és akár a helyszínre is megyünk!Gyors szélvédő javítás Máriaremete

3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a autóüveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem hárítható el a gond.

Gyakran kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mennyit kell fizetni érte, és kihez fordulhatok megbízható, gyors és potom pénzbe kerülő megoldásért? Személyautó, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása helyszíni kiszállással.Olcsó szélvédő javítás Máriaremete
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • beázik a szélvédő
 • szélvédő kivágás Máriaremete
 • szélvédő ragasztás Máriaremete
 • szélvédő üveg karceltávolító

Jellemző márkák, szélvédő javítást végzünk:

 • Opel Vectra B szélvédő gumi Máriaremete
 • G Astra szélvédő Máriaremete
 • Ignis szélvédő Máriaremete
 • Golf 1 szélvédő kéder
 • Renault Megane 1 szélvédő
 • Peugeot 406 szélvédő Máriaremete
 • Mazda CX 5 szélvédő
 • Saab 93 szélvédő Máriaremete

SZÉLVÉDŐ CSERE ÉS AUTÓÜVEG JAVÍTÁS Máriaremete övezetében!

Gyors és professzionális szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott sérülések, repedések kiküszöbölése garanciával, műhelyünkben, Önnél vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással!

Előfordul, hogy vezetés közben a szélvédőre felpattanó kő olyan problémát idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert elhanyagolható a kár nagysága. Ha látható hézag vagy törés keletkezett az autóüvegben, akkor ne habozzon inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a személyi biztonság elsődleges prioritású, és a sérült autóüveggel inkább ne utazzon tovább!

Sokszor megtörténik, hogy az autóüveg a kőfelverődés hatására egyből megreped, látható kár keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy autóüveg cserével lehet kiküszöbölni. A szélvédő sérülésénél az egyik alapvető feladat, hogy miután meghatároztuk a gondot, akkor haladéktalanul cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő javítására!
Ne feledje, ha kocsijáról van szó, tanácsos leinformált szerelőt hívnia szélvédő repedés javítás Máriaremete környékén (06/30 602-6000) történő végrehajtásához!

Garanciális autóüveg beépítés Máriaremete

Rövid határidőn belüli szélvédőjavító műhely Máriaremete övezetében akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.
CASCO kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehezen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Máriaremete

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben sérül. A kőfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kivétele után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Máriaremete

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten keresnek minket az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő akció Máriaremete
 • intelligens szélvédő
 • szélvédő sérülések Máriaremete
 • szélvédő üvegezés

Sokszor igényelt modellek, szélvédő cserét végzünk:

 • Opel Omega B szélvédő keret Máriaremete
 • Opel Astra F szélvédő matrica
 • Q5 szélvédő Máriaremete
 • Honda CRV szélvédő
 • Peugeot 207 szélvédő
 • Golf 4 szélvédő matrica Máriaremete
 • Fiat 500 szélvédő Máriaremete
 • Peugeot 605 szelvedo

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Máriaremete

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Máriaremete – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Máriaremete: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Máriaremete
 • Szélvédő polírozás Máriaremete: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Máriaremete
 • Szélvédő gravírozás Máriaremete: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Máriaremete
 • Nanobevonat Máriaremete: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Máriaremete

Ha az autóüveg javítás Máriaremete régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: autóüveg javítás Máriaremete

Ne feledje, autó szélvédőcsere Máriaremete területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő beépítés árakkal.