CASCO-s autóüveg csere Hárshegy

CASCO-s autóüveg csere Hárshegy

Néhány órán belül elvégzett első szélvédő cseréje Hárshegy környékén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehézkesen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a célszerű.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Hárshegy

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés folyamatát. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel megelőzve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Hárshegy

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink az alábbi problémákkal kapcsolatban:

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást végzünk:

 • Vectra B szélvédő
 • Corsa D szélvédő
 • szélvédő Octavia Hárshegy
 • BMW 1 szélvédő
 • 308 szélvédő Hárshegy
 • Peugeot 405 szélvédő
 • BMW 5 szélvédő Hárshegy
 • BMW 7 szélvédő Hárshegy

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Hárshegy

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Hárshegy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Hárshegy: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Hárshegy
 • Szélvédő polírozás Hárshegy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Hárshegy
 • Szélvédő gravírozás Hárshegy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Hárshegy
 • Nanobevonat Hárshegy: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Hárshegy

Ha a szélvédő javítás Hárshegy területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédős mester Hárshegy

Ne feledje, autó szélvédőcsere Hárshegy területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható autóüveg beszerelés árakkal.