Autó szélvédőcsere Törökbálint

Autó szélvédőcsere Törökbálint

Szélvédő csere Törökbálint területén akár a helyszínen, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Törökbálint

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható részeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezzel megelőzve a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Törökbálint

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beszerelt szélvédők gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass stb.).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Törökbálint

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Autóüveg csere Törökbálint – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Törökbálint: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Törökbálint
 • Szélvédő polírozás Törökbálint: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek költsége és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Törökbálint
 • Szélvédő gravírozás Törökbálint: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Törökbálint
 • Nano szélvédőbevonat Törökbálint: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Törökbálint

Ha a szélvédő javítás Törökbálint területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: http://szelvedojavitas.org

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Törökbálint területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.