Autó szélvédőcsere Szigetszentmiklós

Autó szélvédőcsere Szigetszentmiklós

Szélvédő csere Szigetszentmiklós régiójában akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Szigetszentmiklós

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Megeshet azonban, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezáltal megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet menni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Szigetszentmiklós

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt szélvédők gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass stb.).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Szigetszentmiklós

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotú gumiabroncs, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Szigetszentmiklós – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Szigetszentmiklós: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Szigetszentmiklós
 • Szélvédő polírozás Szigetszentmiklós: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Szigetszentmiklós
 • Szélvédő gravírozás Szigetszentmiklós: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Szigetszentmiklós
 • Nano szélvédőbevonat Szigetszentmiklós: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Szigetszentmiklós

Ha a szélvédő javítás Szigetszentmiklós területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: http://szelvedojavitas.org

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Szigetszentmiklós területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható szélvédő csere árakkal.