Autó szélvédőcsere Szállás utca

Autó szélvédőcsere Szállás utca

Szélvédőcsere Szállás utca környékén akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehézkesen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás ajánlott.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Szállás utca

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan rongálódik. A kavicsfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott üveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi szélvédő kiszerelése után következhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezáltal megelőzve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Szállás utca

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass stb.).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Szállás utca

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Szállás utca – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Szállás utca: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Szállás utca
 • Szélvédő polírozás Szállás utca: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Szállás utca
 • Szélvédő gravírozás Szállás utca: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Szállás utca
 • Nanobevonat Szállás utca: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Szállás utca

Ha a szélvédő javítás Szállás utca területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: http://szelvedojavitas.org

Ne feledje, autóüveg csere Szállás utca területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.